Jullie feedback tevredenheidsmeting januari 2024

Resultaat klanttevredenheidsmeting
januari 2024

Hartelijk dank voor je feedback op de vragen over de ondersteuning & uitstraling van Malmberg! Met jullie feedback gaan we aan de slag. Op deze pagina staat welke acties we hebben ondernomen of nog gaan nemen en wat je kunt verwachten naar aanleiding van jullie feedback.

Wat vinden jullie ervan?

De tevredenheid over onze ondersteuning werd door jullie beoordeeld met een 7,7. De klantvriendelijkheid kreeg zelfs een 8,4. Daar zijn we trots op!

We hebben naast mooie complimenten ook veel tips en suggesties mogen ontvangen. Die nemen we mee om onze ondersteuning weer te verbeteren. Bedankt voor jullie waardevolle feedback!

Boekjes los bestellen

In de open antwoorden lezen we duidelijk dat jullie (werk)boekjes los willen bestellen.  We laten daarom graag weten dat dit gewoon mogelijk is. Extra materiaal, bijvoorbeeld als reserve of om een kapot exemplaar te vervangen, kun je op elk moment los bijbestellen via je schoolleverancier. Dit geldt ook voor de materialen die onderdeel zijn van de pakketten.

Nieuwe lessuggesties

In de feedback werd ook aangegeven dat extra materiaal altijd welkom is. Naast de extra materialen in de handleiding en/of software van je methode staan ook op Onderwijs van Morgen veel extra's die het werken met jouw Malmbergmethode makkelijker en leuker maken.

Op de pagina's van het betreffende vak vind je de nieuwe lessuggesties.

Naar Onderwijs van Morgen

Bedankt voor jullie enthousiaste quotes!

Naast jullie feedback, ontvangen we ook altijd van jullie enthousiaste quotes. We vragen altijd eerst of we deze mogen gebruiken in onze communicatie! Bedankt hiervoor!

Bekijk de quotes

Meedenken?

Vind je het leuk om met ons mee te denken? Over onze methodes, vernieuwingen in de online leeromgeving of onze dienstverlening? Meld je dan aan voor ons scholenpanel en geef je mening!  

Meer informatie Direct aanmelden