Nieuwe Managing Director Malmberg

Rimco Spanjer nieuwe Managing Director Malmberg

Met ingang van 1 januari 2019 wordt Rimco Spanjer (45) de nieuwe Managing Director van Malmberg Uitgeverij B.V. Hij wordt lid van het Sanoma Learning Leadership Team, dat onder leiding staat van CEO John Martin.

Rimco Spanjer komt over van Wolters Kluwer, waar hij eerder diverse executive managementfuncties bekleed heeft.

 

John Martin, CEO Sanoma Learning: “Wij zijn blij Rimco te mogen verwelkomen in onze organisatie en hopen zijn strategische kwaliteiten en kennis van de markt te kunnen gebruiken om Malmberg nog verder te brengen in de digitalisering van het onderwijs. Rimco heeft hier veel ervaring in en ik heb er alle vertrouwen in dat Malmberg onder zijn leiding nog verder groeit.”

 

“Digitale educatie geeft het onderwijs een enorme bron van nieuwe mogelijkheden. Ik zie ernaar uit om samen met de Malmberg-collega’s deze transitie verder vorm te geven en de positie van Sanoma Learning verder te versterken”, aldus Rimco Spanjer.

 

Rimco Spanjer volgt Peter Hendriks op, die om persoonlijke redenen besloten heeft zijn functie neer te leggen om zich op andere activiteiten te kunnen richten. De afgelopen anderhalf jaar heeft Peter Hendriks succesvol leiding gegeven aan Malmberg. In deze periode heeft de organisatie een flinke verandering ondergaan, gericht op de digitale toekomst.

’s-Hertogenbosch, 30 oktober 2018

Voor vragen over dit persbericht kun je contact opnemen met Petra Willems (HR & Communication Director a.i.) op 073-6287519 of mailen naar communications.learning@sanoma.com