Search

Vacatures voor auteurs

Basisonderwijs

De afdeling basisonderwijs heeft op dit moment geen vacatures voor auteurs.

Voortgezet onderwijs

Auteurs Economie VO

Met de blended lesmethoden Praktische economie (havo/vwo) en Economisch bekeken (vmbo) biedt Malmberg volledig lesmateriaal voor het economieonderwijs in het VO. Voor het (door)ontwikkelen van materiaal voor het vak Economie zijn we (voor in eerste instantie havo/vwo onderbouw en bovenbouw) op zoek naar auteurs die:

Wil je een bijdrage leveren aan onze economiemethoden, dan ontvangen we graag jouw  reactie met motivatie en CV. Deze kun je sturen aan ronald.van.der.have@malmberg.nl Wij nemen daarna contact met je op over een eventueel vervolg met een proefopdracht.

Middelbaar beroepsonderwijs

Auteurs Take Care

Take Care is een nieuwe methode mbo voor Zorg & Welzijn: voor niveau-3 dubbelkwalificatie Maatschappelijke zorg/Verzorgende-IG en voor niveau-4 Maatschappelijke zorg en niveau-4 Verpleegkundige. Voor het ontwikkelen van materiaal voor Zorg zijn we op zoek naar auteurs, met name voor een aantal modules Verpleegkunde en voor Skills ADL, Skills VTH, Anatomie & Fysiologie en voor Pathologie. Wil je een bijdrage leveren aan Take Care, werk je in het zorgonderwijs en/of de zorgpraktijk, heb je ervaring met het ontwikkelen van materiaal én heb je minimaal 8 uur per week beschikbaar, dan ontvangen we graag jouw CV en korte motivatie.

Beide kun je mailen naar: iris.melisie@malmberg.nl. Je ontvangt dan binnen enkele dagen bericht over het vervolg.

Bolster Safety

Auteurs Bolster Safety gezocht. Bolster Safety is een innovatieve online leeromgeving voor de Rotterdamse haven. Wij zijn op zoek naar auteurs voor het ontwikkelen van online trainingen op het gebied van werken en veiligheid. Kennis van VCA, techniek, de (petrochemische) industrie en de Rotterdamse haven is een pre. Kun jij trainingsmodules schrijven die niet theoretisch en abstract zijn, maar direct herkenbaar voor medewerkers in de haven? Neem dan contact met ons op: laura.van.der.westelaken@bolstersafety.com of 06 21 65 55 14. Zie bolstersafety.com voor informatie over het project.