Search

Vacatures voor auteurs

Basisonderwijs

De afdeling basisonderwijs heeft op dit moment geen vacatures voor auteurs.

Voortgezet onderwijs

De afdeling voortgezet onderwijs heeft momenteel geen vacatures voor auteurs.

Middelbaar beroepsonderwijs

Auteurs Take Care

Take Care is een nieuwe methode mbo voor Zorg & Welzijn: voor niveau-3 dubbelkwalificatie Maatschappelijke zorg / Verzorgende-IG en voor niveau-4 Maatschappelijke zorg en niveau-4 Verpleegkundige.

Voor het ontwikkelen van materiaal voor Zorg zijn we op zoek naar auteurs, met name voor een aantal modules Verpleegkunde en voor Skills ADL, Skills VTH, Anatomie & Fysiologie en voor Pathologie.

Wil je een bijdrage leveren aan Take Care, werk je in het zorgonderwijs en/of de zorgpraktijk, heb je ervaring met het ontwikkelen van materiaal én heb je minimaal acht uur per week beschikbaar, dan ontvangen we graag jouw CV en korte motivatie.

Beide kun je mailen naar: iris.melisie@malmberg.nl

Je ontvangt dan binnen enkele dagen bericht over het vervolg.

Sam

Auteurs Sam gezocht. Sam is een innovatieve online leeromgeving voor de Rotterdamse haven. Wij zijn op zoek naar auteurs voor het ontwikkelen van online trainingen op het gebied van werken en veiligheid. Kennis van VCA, techniek, de (petrochemische) industrie en de Rotterdamse haven is een pre. Kun jij trainingsmodules schrijven die niet theoretisch en abstract zijn, maar direct herkenbaar voor medewerkers in de haven? Neem dan contact met ons op: laura.van.der.westelaken@samsafety.nl of 06 21 65 55 14. Zie www.samsafety.nl voor informatie over het project.