Search

Product Developer/Uitgever gamma-vakken


Malmberg is een succesvolle educatieve uitgeverij die volop investeert in blended leeroplossingen voor het Primair, Voortgezet en Middelbaar beroepsonderwijs. In de Nederlandse onderwijsmarkt is Malmberg marktleider op het gebied van digitale learning solutions. Malmberg maakt onderdeel uit van Sanoma Learning, dat actief is in een aantal Europese landen, en heeft een flinke groeiambitie.

Voor de Business Unit 12+ zijn wij per direct op zoek naar een:

Product developer/uitgever gamma vakken (32 to 36 uur/week)


Je werk

Als product developer / uitgever ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze blended lesmethodes voor de gamma-vakken in het voortgezet onderwijs: economie, aardrijkskunde, geschiedenis en maatschappijleer.

Hoe gaat dat in zijn werk? Ons customer success-team brengt nieuwe wensen en behoeftes in beeld en daar ga jij als product developer mee aan de slag. Je verdiept je in de marktvraag en ontwikkelt concepten voor nieuwe en bestaande lesmethodes. Je valideert deze concepten samen met portfolioteam gamma op scholen. Zodra het concept staat, organiseer je een multidisciplinair team om je heen om de lesmethode te ontwikkelen binnen de gestelde kaders van tijd, geld en kwaliteit. Als product developer heb je ook een sleutelrol in het managen van de auteursteams waarmee je werkt. Voor de doorontwikkeling van producten maak je, naast kwantitatief- en kwalitatief onderzoek, gebruik van data-analyse.


Je team

Binnen de afdeling product development onderscheiden we drie multidisciplinaire teams. Je zult onderdeel uitmaken van team gamma, bestaande uit product developers, content managers, een traffic manager en een contentbeheerder. Samen met het portfolioteam zorgen jullie ervoor dat onze lesmethodes voor de gamma-vakken de sterkste methodes in de markt worden en blijven. Binnen het team zal je primaire focus liggen op het economie-fonds.


Je profiel

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en valideren van onderscheidende concepten op basis van klantbehoefte binnen uitgeverij en/of media;
  • Kennis van onderwijs en didactiek, bij voorkeur in de gamma-vakken/economie;
  • Focus op kwaliteit (proces en product) en maximaliseren van klantwaarde;
  • Ervaring met projectmanagement;
  • Ervaring met het ontwikkelen van lesmethodes is een sterke prĂ©;
  • Verder beschik je over de volgende competenties: kwaliteitsgericht, creatief, analytisch, teamspeler, nieuwsgierig.


Je reactie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Krimpen (wendy.van.krimpen@malmberg.nl). Schriftelijke sollicitaties met cv kun je tot en met 15 september 2021 richten aan Marijn Voets (HR-adviseur) via vacatures@malmberg.nl. Het uitwerken van een casus kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.