Search

Product Developer talen (uitgeverspositie)


Malmberg is een succesvolle educatieve uitgeverij die volop investeert in blended leeroplossingen voor het Primair, Voortgezet en Middelbaar beroepsonderwijs. In de Nederlandse onderwijsmarkt is Malmberg marktleider op het gebied van digitale learning solutions. Malmberg maakt onderdeel uit van Sanoma Learning, dat actief is in een aantal Europese landen, en heeft een flinke groeiambitie.

Voor de Business unit 12+ zoeken wij per direct een:

Product Developer talen (uitgeverspositie)


Je werk

Als product developer / uitgever ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze blended lesmethodes voor de talen in het voortgezet onderwijs en mbo: Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Hoe gaat dat in zijn werk? Het portfolioteam talen brengt nieuwe wensen en behoeftes in beeld en daar ga jij als product developer mee aan de slag. Je verdiept je in de marktvraag en ontwikkelt concepten voor nieuwe en bestaande lesmethodes. Je valideert deze concepten samen met het portfolioteam op scholen. Zodra het concept staat, organiseer je een multidisciplinair projectteam om je heen om de lesmethode te ontwikkelen binnen de gestelde kaders van tijd, geld en kwaliteit. Als product developer heb je ook een sleutelrol in het managen van de auteursteams waarmee je werkt.


Je team
Binnen de afdeling product development onderscheiden we drie multidisciplinaire teams. Je zult onderdeel uitmaken van team talen, bestaande uit product developers, content managers, een traffic manager en een contentbeheerder. Samen met het portfolioteam zorgen jullie ervoor dat onze lesmethodes voor de talen de sterkste methodes in de markt worden en blijven. Binnen het team zal je primaire focus liggen op Nederlands en/of Engels.


Je profiel

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en valideren van onderscheidende concepten op basis van klantbehoefte binnen uitgeverij en/of media;
  • Kennis van onderwijs en didactiek, bij voorkeur in de talen;
  • Focus op kwaliteit (proces en product) en maximaliseren van klantwaarde;
  • Ervaring met projectmanagement;
  • Ervaring met het ontwikkelen van lesmethodes is een sterke pré;
  • Verder beschik je over volgende competenties: kwaliteitsgericht, creatief, analytisch, teamspeler, nieuwsgierig.


Je reactie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met manager Product Development Wendy van Krimpen (wendy.van.krimpen@malmberg.nl). Schriftelijke sollicitaties met cv kun je tot en met 1 juli 2021 richten aan Anne-Marie Stants HR Business Partner via vacatures@malmberg.nl. Het uitwerken van een casus kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.