Product Developer Taal

Onderwijs is belangrijk, het doet er toe. Uitgeverij Malmberg is de drijvende kracht achter inspirerende methodes voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en MBO, die leraar en leerling helpen in de ontwikkeling van talenten, kennis en vaardigheden. Onze medewerkers leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het onderwijs. De methode Taal Actief bestaat meer dan 40 jaar. Momenteel wordt de 5-e editie gemaakt en geïntroduceerd, met als doel de ijzersterke marktpositie te verstevigen. Door het vertrek van de huidige product developer ontstaat deze vacature voor een gemotiveerde, ervaren opvolger die de ontwikkeling van de methode leidt en de marktintroductie ondersteunt.Wij zoeken nu dan ook een:

Product Developer Taal (32-36 uur in de week)

Wat ga je doen als Product Developer?

Als Product Developer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van winnende educatieve concepten voor het basisonderwijs.

Je bent onderdeel van een multidisciplinair team dat, uitgaande van opgestelde waarde proposities, concepten bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt voor zowel nieuwe producten en diensten, als voor de doorontwikkeling en verbetering van bestaande producten. Hierbij realiseer je maximale klantwaarde.Je draagt bij aan validatie van concepten in de markt en past indien nodig aan. Samen met je teamgenoten van Customer Succes realiseer je de beste en winnende product-markt fit. Voor de doorontwikkeling van producten maak je, naast kwantitatief- en kwalitatief onderzoek, gebruik van data-analyse en andere kennis over het gebruik van de producten op scholen.

Als product developer heb je een sleutelrol in het managen van de auteursteams waarmee je werkt.

Naast bovenstaande taken en verantwoordelijkheden ben je onderdeel van een matrix organisatie, waarin eigen ideeën altijd gewaardeerd worden en we zo goed mogelijk gebruik willen maken van ieders talent.

Wat zien wij graag terug in onze nieuwe collega?

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van concepten en producten binnen een uitgeverij en of media;
  • Je hebt ervaring met het valideren en testen van concepten;
  • Je hebt ervaring met een agile conceptontwikkeling;
  • je hebt een goede kennis van onderwijs en didactiek;
  • Je hebt van nature een focus op kwaliteit (proces en product) en het maximaliseren van klantwaarde;
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou in de rol van Product Developer?

Als we met veel enthousiasme een samenwerking aangaan, bieden we jou een jaarcontract bij Malmberg. Als ons enthousiasme aanhoudt zal deze verlengd worden naar een contract voor onbepaalde tijd. Los van een goed salaris, die we samen met jou formuleren op basis van je ervaring en opleiding, heb je recht op een goede pensioenregeling, een reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering en niet te vergeten een telefoon en laptop van de zaak. Overige secundaire arbeidsvoorwaarden lichten we graag toe bij een eventueel persoonlijk gesprek. Tot slot besteden wij veel tijd en aandacht aan een gedegen inwerktraject, want er is een hoop kennis van onze methodes, werkwijze én klanten op te doen om jouw rol goed uit te kunnen voeren. Dit traject bestaat uit coaching on the job, zelfstudie, trainingen en veel kennismaken met- en binnen Malmberg.

En nu?

Voor meer informatie over deze functie dan kun je bellen naar Martijn de Gans via 0623011601. Schriftelijke sollicitaties met cv kun je voor 15 april 2022 sturen naar martijn.degans@sanoma.com . Hopelijk tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.