Search

Methodespecialist VOOnderwijs is belangrijk, het doet er toe. Uitgeverij Malmberg is de drijvende kracht achter inspirerende methodes voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en MBO, die leraar en leerling helpen in de ontwikkeling van talenten, kennis en vaardigheden. Onze medewerkers leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het onderwijs. Om snel in te kunnen spelen op nieuwe wensen van leraren en leerlingen gebruiken we de nieuwste tooling en werken we samen in multidisciplinaire agile teams. Malmberg is onderdeel van Sanoma Learning, actief in twaalf Europese landen.

Heb jij ervaring als docent in het voortgezet onderwijs en heb jij altijd energie gekregen uit het sparren over- en het gebruik van de lesmethodes? Haal jij je voldoening daarnaast uit het toewerken naar gezamenlijke oplossingen en doelen? Lees dan snel verder wat je in jouw potentiële nieuwe functie kan gaan doen!

Voor het salesteam van de businessunit Voortgezet onderwijs (12+) zoeken wij een:


Methodespecialist VO (36 uur in de week)

Wat ga je doen als Methodespecialist?

Als Methodespecialist draag jij bij aan de commerciële doelstellingen van Malmberg, door jouw kennis van- en ervaring met onze methodes te delen met bestaande en nieuwe klanten in het voortgezet onderwijs. Dit doe je aan de hand van adviesgesprekken, zoals inhoudelijke presentaties aan docenten/vaksecties, waarmee je doel is hen te overtuigen van de meerwaarde van onze Malmberg methodes. Gelukt? Dan ondersteun je de klant ook bij de implementatie van de methode(s). In afstemming met jouw collega Methodespecialisten bepaal je in welke methode(s) jij specialist wordt, of blijft. In het kader van ontwikkeling en groei wisselt dit met enige regelmaat, zodat je nooit uitgeleerd hoeft te zijn en klanten nóg beter kan adviseren op meerdere gebieden!

Je levert een actieve bijdrage aan (after)sales activiteiten zoals beurzen, studiemiddagen en leermiddelenmarkten. In je werk verzamel je klantinformatie en deel je deze intern met je salescollega’s en portfolioteams. Jouw collega Accountmanagers zijn verantwoordelijk voor het initieren van het eerste contact met potentiële klanten, evenals het onderhouden van contact met bestaande klanten. Zij schakelen jouw hulp in op het moment er zich een kans voor lijkt te doen binnen de vaksecties van jouw methode(s), zodat jij hier met de onderwijsinstelling over kan sparren.

De resultaten van je werk houd je bij in Salesforce (digitaal klantrapportage platform) en je gebruikt dit systeem om grip te houden op je planning, maar ook om periodieke rapportages te kunnen draaien. Je werkt in teamverband nauw samen met collega methodespecialisten en accountmanagers, maar ook met de afdeling salessupport. Je rapporteert rechtstreeks aan de Salesmanager Voortgezet Onderwijs.

Wat zoeken wij in de rol van Methodespecialist?

  • Je hebt ervaring als docent binnen het Voortgezet onderwijs, waarmee jij parate kennis- en ervaring hebt in het gebruik van lesmethodes in het Voortgezet Onderwijs;
  • Je bent onderzoekend, nieuwsgierig en legt van nature makkelijk contact;
  • Je haalt energie en voldoening uit het bouwen aan de klantrelatie en het behalen van (gezamelijke) doelen en resultaten;
  • Je bent fulltime (36 uur per week) beschikbaar.

Wat bieden wij jou in de rol van Methodespecialist?

Als we samen met veel enthousiasme de samenwerking aangaan, bieden we jou direct een jaarcontract bij Malmberg, met de intentie om deze vervolgens te verlengen naar een contract voor onbepaalde tijd. Naast een aantrekkelijk salaris krijg je een auto, laptop en telefoon van de zaak. Een gunstige pensioenregeling en een jaarlijkse bonus die voor de helft gebaseerd is op individuele prestaties en voor de helft op het gestelde teambudget. Overige secundaire arbeidsvoorwaarden lichten we graag toe in een gesprek!

En nu?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met mij via 06-23011601, of per mail via martijn.degans@sanoma.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.