Search

Methodespecialist Talen VO


Onderwijs is belangrijk, het doet er toe. Uitgeverij Malmberg is de drijvende kracht achter inspirerende methodes voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en MBO, die leraar en leerling helpen in de ontwikkeling van talenten, kennis en vaardigheden. Onze medewerkers leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het onderwijs. Om snel in te kunnen spelen op nieuwe wensen van leraren en leerlingen gebruiken we de nieuwste tooling en werken we samen in multidisciplinaire agile teams. Malmberg is onderdeel van Sanoma Learning, actief in een twaalf Europese landen.

Voor de Business Unit Commercie zoeken wij per 1 juni een:


Methodespecialist Talen VO (36 uur)
(Nederlands, Engels, Duits en Frans)

Het werk

Je realiseert commerciële doelstellingen door middel van het actief benaderen van bestaande en nieuwe klanten in het voortgezet onderwijs. Daarvoor houd je verkoopgesprekken, geef je methode inhoudelijke presentaties aan docenten/vaksecties met als doel de verkoop van Malmberg methodes. Daarnaast ondersteun je de klant bij implementatie van de methode.

 

Je levert een actieve bijdrage aan (after)sales activiteiten zoals beurzen, studiemiddagen en leermiddelenmarkten. In je werk verzamel je klantinformatie en deel je deze intern met je salescollega’s en portfolioteams.

 

De resultaten van je werk houd je bij in Salesforce (digitaal klantrapportage platform) en je levert periodiek betrouwbare en accurate rapportage aan. Je werkt in teamverband nauw samen met collega methodespecialisten en accountmanagers alsmede met de afdeling salessupport. Je rapporteert rechtstreeks aan de Salesmanager Voortgezet onderwijs.

 

 

Je profiel

·         Je bent een ervaren salesprofessional met inzicht in de dynamiek, structuren, verschillende rollen en werkzaamheden binnen het Voortgezet onderwijs;

·         Een achtergrond als docent in het Voortgezet Onderwijs is een pré;

·         Kennis van en/of affiniteit met talen is een pré;

·         Je bent proactief, zelfstandig, integer en tactvol;

·         Je denkt en handelt klant- en marktgericht;

·         Je hebt een HBO werk- en denkniveau;

 

Je reactie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Eric van Dijck, Salesmanager Voortgezet onderwijs, 06-53549247.
Je schriftelijke sollicitatie met cv en motivatie kun je voor 15 april 2021 sturen aan vacatures@malmberg.nl t.a.v. Anne-Marie Stants.


De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.