Search

Methodespecialist Basisonderwijs (Noord-Nederland)Onderwijs is belangrijk, het doet er toe. Uitgeverij Malmberg is de drijvende kracht achter inspirerende methodes voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en MBO, die leraar en leerling helpen in de ontwikkeling van talenten, kennis en vaardigheden. Onze medewerkers leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het onderwijs. Voor de Business unit Basisonderwijs zoeken we een onderwijsprofessional met feeling die past in een toekomstgerichte, inspirerende en open werkomgeving.

Als aanvulling op ons Sales team binnen de Business Unit Basisonderwijs zoeken wij een:


Methodespecialist Basisonderwijs (Rayon Noord-Nederland)

Wat ga je doen als Methodespecialist?

Als methodespecialist zorg je voor het realiseren van nieuwe invoeringen van Malmberg methoden en diensten bij klanten in het basisonderwijs. Je identificeert behoeftes en stimuleert vraag. Tevens zorg je voor klanttevredenheid door optimale dienstverlening aan directie en gebruikers. Je geeft klantgerichte advisering (presales) aan o.a. schoolteams en geeft service op maat (aftersales).


Op pro-actieve wijze onderhoud en beheer je relaties met schooldirecties, leerkrachten, adviseurs van schoolleveranciers, bovenschools management en andere betrokken instanties. Je bent verantwoordelijk voor het regisseren van de commerciële activiteiten binnen jouw rayon. Je bent hierbij gekoppeld aan een collega op de inside sales afdeling, die er samen met jou voor zorgt dat je gemiddeld 2 à 3 afspraken op een dag in je agenda hebt staan. Het grootste deel van je tijd ben je dan ook echt op locatie, dan wel in gesprek met jouw scholen!

Ook ben je geregeld aanwezig op methodebijeenkomsten, seminars en beurzen, waar je verantwoordelijk bent voor het houden van workshops en presentaties. Intern informeer en adviseer je portfolio managers, marketing en je salesteam omtrent marktontwikkelingen en gebruikerservaringen binnen jouw rayon.

Goed om te weten
Met het oog op de continuïteit in de dienstverlening naar onze klanten, wordt voor deze functie een werktijd van 40 uur per week aangehouden, waarbij je schoolvakanties vrij bent. Als methodespecialist ben je veelvuldig onderweg binnen het aan jou toegewezen rayon en heb je te maken met onregelmatige werktijden. De vacature is voor rayon Noord Nederland, omgeving Friesland, Groningen en Drenthe.


Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Bestaande werkervaring met en/of in het (basis) onderwijs, waardoor je weet hoe besluitvormingsprocessen werken en welke manier van benaderen goed past;
  • Ervaring met het presenteren voor groepen op scholen, seminars en congressen is een pré, waarbij ervaring voor de klas even relevant is voor ons;
  • Je haalt energie uit het krijgen van vertrouwen en verantwoordelijkheid, waarbij jij van nature graag doelen stelt en hier naartoe werkt;
  • Jouw communicatiestijl kenmerkt zich als onderzoekend, integer en concreet, waarmee je anderen overtuigd vanuit onderbouwd advies en duidelijke verwachtingen;
  • Je bent woonachtig in het noorden van Nederland;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou in de rol van Methodespecialist?

Als we met veel enthousiasme een samenwerking aangaan, bieden we jou een jaarcontract bij Malmberg. Als ons enthousiasme aanhoudt zal deze verlengd worden naar een contract voor onbepaalde tijd. Los van een goed salaris, die we samen met jou formuleren op basis van je ervaring en opleiding, heb je recht op een goede pensioenregeling, een reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering en niet te vergeten een telefoon, laptop en lease-auto van de zaak. Overige secundaire arbeidsvoorwaarden lichten we graag toe bij een eventueel persoonlijk gesprek. Tot slot besteden wij veel tijd en aandacht aan een gedegen inwerktraject, want er is een hoop kennis van onze methodes, werkwijze én klanten op te doen om jouw rol geheel zelfstandig uit te kunnen voeren. Dit traject bestaat uit coaching on the job, zelfstudie, trainingen en veel kennismaken met- en binnen Malmberg.

En nu?
Voor meer informatie over deze functie dan kun je bellen naar Anita van der Horst via 0653363959. Schriftelijke sollicitaties met cv kun je voor 29 januari 2022 sturen naar martijn.degans@sanoma.com. Vragen over de selectieprocedure? Neem dan gerust contact met mij op via 0623011601.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.