Search

ICE Projectondersteuner Toetsen en Trainingen

Bij Bureau ICE zijn wij ervan overtuigd dat ieder lerend mens zich optimaal moet kunnen ontwikkelen. Wij maken daarom al meer dan 25 jaar eerlijke toetsen en examens van hoge kwaliteit voor onderwijs en overheid. Bijvoorbeeld ons digitale toetssysteem TOA, het Staatsexamen NT2 en de IEP Eindtoets voor leerlingen in groep 8. Ook geven wij trainingen en voeren wij projecten uit voor onderwijsgevers om hen (nog) beter te maken in het eerlijk beoordelen van competenties.

The position will be based in Uitgeverij Malmberg `s-Hertogenbosch, NL.

Bureau ICE levert toetsen en examens voor rekenen en taal en steeds meer andere vakken. Onze toetsen leveren wij aan scholen en bedrijven via onze digitale platforms zoals TOA en Jij! Met de ambitie een toonaangevende totaalleverancier te zijn én te blijven, staan we voor de uitdaging om onze visie op toetsen en examineren steeds samen met de scholen goed vorm te geven.

Wat ga je doen?

Binnen het team Realisatie zijn wij op zoek naar een duizendpoot die communicatief en computervaardig is. Je bent medeverantwoordelijk voor projectbudgettering, de invoer van items (vragen) en toetsen in ons digitaal toetssysteem en voor de kwaliteitscontrole op invoerwerk. Ook ben je de schakel tussen het Realisatieteam en de teams Toetsontwikkeling en Training. Specifiek voor de trainingen ga je de planningen van de trainingen mede coördineren. Klantgerichtheid is daarom voor jou vanzelfsprekend.

Wanneer ben je succesvol in deze rol?

  • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau, aangevuld met 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je werkt secuur/nauwkeurig.
  • Je hebt affiniteit met ICT en je bent geïnteresseerd in de “achterkant” van systemen.
  • Je kunt goed omgaan met wijzigende plannen, afspraken of processen.
  • Je hebt een resultaatgerichte, oplossingsgerichte en proactieve instelling.
  • Je beschikt over stevige communicatieve vaardigheden, acteert met overtuigingskracht en weet de belangen vanuit de verschillende stakeholders te verbinden.
  • Microsoft Office heeft geen geheimen voor jou.
  • Ervaring met toetssystemen en Adobe is een pre.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in een bedrijf waar gedrevenheid, enthousiasme en loyaliteit hoog in het vaandel staan. We zijn iedere dag bezig met het ontwikkelen van producten en trainingen die het leerproces bevorderen. Ook wij leren iedere dag en verbeteren daarmee onszelf als individu maar zeker als bedrijf.

Enthousiast geworden?

Je cv en motivatie ontvangen we graag vóór 22 julii 2019 via vacatures@bureau-ice.nl onder vermelding van Projectondersteuner Toetsen en Trainingen. Voor vragen over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Petra Walraven via 06-19 26 26 79. Voor praktische vragen kun je contact opnemen met Tiny Post via 088 – 5568675.