Accountmanager VO Zuid-West Nederland

Heb jij al ervaring in de onderwijssector en wil je meer handen en voeten geven aan je commerciële drijfveren? Haal je bijvoorbeeld voldoening uit het opbouwen en onderhouden van klantrelaties? Lees dan snel verder wat je in jouw potentiële nieuwe functie kan gaan doen!

Malmberg is een succesvolle educatieve uitgeverij die volop investeert in blended leeroplossingen voor het Primair, Voortgezet en Middelbaar beroepsonderwijs. In de Nederlandse onderwijsmarkt is Malmberg marktleider op het gebied van digitale learning solutions. Malmberg maakt onderdeel uit van Sanoma Learning, dat actief is in een aantal Europese landen, en heeft een flinke groeiambitie. Voor het salesteam van de businessunit Voortgezet onderwijs (12+) zoeken wij namelijk een fulltime:

Accountmanager Zuid-West Nederland (36 uur in de week)

Wat ga je doen als Accountmanager?
Je maakt deel uit van het salesteam Voortgezet onderwijs en realiseert commerciële doelstellingen, wat je doet door middel van het actief benaderen van bestaande en nieuwe klanten. Het komt weinig voor dat je hiervoor koude acquisitie pleegt, vanwege onze goede naam en het gegeven dat vrijwel iedere school al met bepaalde methodes van ons werkt. Uitbreiding naar andere vaksecties is bijvoorbeeld een veelvoorkomende weg naar groei. Dit maakt dat jij het grootste deel van de tijd in gesprek komt- of blijft vanuit een bestaande behoefte bij jouw bestaande- of nieuwe klanten. 

Je bent namens Malmberg klanteigenaar van de scholen in je regio en blijft daarom continu in contact met de klant om te weten wat er speelt op schoolniveau. Jij coördineert de leermiddelen in samenspraak met de leermiddelencoördinator binnen de scholen zelf. Je werkt nauw samen met de methodespecialisten voor hun inhoudelijke advies en de keyaccountmanager voor grotere projecten. Op die manier dragen we met zijn allen zorg voor een optimale service aan onze bestaande Malmbergklanten en realiseer jij groei van marktaandeel binnen je regio.  

Je kent je weg intern binnen Malmberg, weet de juiste collega’s te vinden en draagt bij aan het optimaliseren van interne processen die de klantbeleving en de efficiency ten goede komen. Denk dus vooral mee als je ideeën hebt en neem deel aan de interne projectteams die hieruit voort komen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Salesmanager Voortgezet Onderwijs.

Wat zien wij graag terug in onze nieuwe collega?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;

 • Je hebt al bestaande ervaring in- of grenzend aan het Voortgezet onderwijs, wat jou inzicht in de dynamiek, structuren, verschillende rollen en werkzaamheden binnen het Voortgezet onderwijs heeft opgeleverd;
 • Je hebt ervaring in een zelfstandige functie, waarin je verantwoordelijkheid hebt gedragen voor het bepalen van je eigen prioriteiten en idealiter voor het behalen van persoonlijke doelstellingen;
 • Je haalt voldoening uit het opbouwen én beheren van klantrelaties en gelooft in de waarde van integriteit, aandacht en kwaliteit van dienstverlening om je doelen te behalen;
  • Je bent 36 uur per week beschikbaar.

  Wat bieden wij jou in de rol van Accountmanager?
  Als we samen met veel enthousiasme de samenwerking aangaan, bieden we jou direct een jaarcontract bij Malmberg, met de intentie om deze vervolgens te verlengen naar een contract voor onbepaalde tijd. Naast een aantrekkelijk salaris krijg je een auto, laptop en telefoon van de zaak. Een gunstige pensioenregeling en een jaarlijkse bonus die voor de helft gebaseerd is op individuele prestaties en voor de helft op het gestelde teambudget. Overige secundaire arbeidsvoorwaarden lichten we graag toe in een gesprek!.

  En nu?
  Jouw cv en motivatie ontvang ik vervolgens graag via vacatures@malmberg.nl. Hopelijk tot snel!

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.