Verbeteringen schooljaar 2022-2023

Release 2.1

Releasenotes

Dit jaar voeren we kleine verbeteringen en aanpassingen in de boeken en online leeromgeving voor leerjaar 5 door.

De belangrijkste verbeteringen en aanpassingen op een rij:

  • Via ‘Introductie’ begint een leerling met een digitale instaptoets waarmee voorkennis wordt geactiveerd aan de hand van relevante opgaven uit eerdere hoofdstukken/leerjaren.
  • De feedback bij iedere opgave brengt een leerling op het vereiste niveau.
  • De syllabuswijzigingen zijn voor leerjaar 5 helemaal doorgevoerd
  • Kleine foutjes in de boeken en online leeromgeving zijn hersteld.
  • Gedateerde informatie is geactualiseerd.

Voor leerjaar 4 havo en vwo/gymnasium verschijnen er dit jaar geen nieuwe boeken. Vanwege de syllabuswijzigingen hebben we overzicht gemaakt van de wijzigingen per hoofdstuk. Daarnaast hebben we voor 4 havo een vervangend katern gemaakt van hoofdstuk 2; Elektriciteit. Het bladerboek kun je hier vast bekijken.

Vanwege de korte tijd tussen het verschijnen van de syllabus, de start van de leerlingen in het nieuwe schooljaar en de beperkte wijzigingen hebben we besloten het gehele materiaal voor leerjaar 4 pas in 2023 aan te passen. In het schooljaar 2022-2023 werk je dus nog met de huidige boeken en online leeromgeving voor 4 havo en 4 vwo/gymnasium. Dit kan ook goed, omdat de impact van de syllabusherziening op het materiaal voor leerjaar 4 beperkt is. De grootste wijzigingen zitten in leerjaar 5 en 6.


Bestel je nieuwe boeken en docentlicentie

De nieuwe boeken en docentlicentie is vanaf mei 2022 te bestellen in de webshop. Je filtert eenvoudig op het juiste leerjaar en niveau. De nieuwe boeken zijn te herkennen aan het kenmerk 'Nieuw'. De docentlicentie bestel je ieder jaar opnieuw en heeft een looptijd van 1 juni 2022 tot 1 augustus 2023.

Naar de webshop


Meer weten?

Wil je meer weten over de wijzigingen? Neem contact op met je methodespecialist. We helpen je graag.