Search

Talent - MAX - vmbo bovenbouw

Nieuw voor schooljaar 2019-2020

Nieuw voor schooljaar 2020-2021

Talent vmbo bovenbouw is een MAX-methode. MAX staat o.a. voor een lesmethode die altijd up-to-date is. Om ervoor te zorgen dat je in het nieuwe schooljaar gebruik kunt maken van ├ęcht actueel lesmateriaal werken we tot medio mei nog aan het verbeteren en actualiseren van de methode.

Vanaf schooljaar 2020-2021 is de nieuwe release voor leerjaar 4 beschikbaar.

De belangrijkste vernieuwingen zijn:

  • De inhoud van de modules is aangepast op de meest recente examenopzet en -inhoud, zoals de digitale afname van het CE voor vmbo-b en -k. Voor vmbo-k en -gt zijn er wijzigingen rondom de geleide samenvatting van de nieuwe examensyllabus 2021.
  • De boeken krijgen een visuele opfrisbeurt met een nieuw design.
  • Iconen geven leerlingen extra informatie over het type opdracht.
  • Voor een sterke relatie tussen het boek en online zijn duidelijke verwijzingen opgenomen naar Versterk jezelf en Test jezelf.
  • Voor vmbo-b en -k is de module Grammatica en Spelling opnieuw geordend om het onderscheid tussen grammatica- en spellingonderdelen duidelijker te maken.
  • Teksten en opdrachten zijn waar nodig geactualiseerd.
Releasenotes 2020-2021

Bestel je docentenmaterialen in de webshop

Je filtert eenvoudig op het juiste leerjaar en niveau. De nieuwe boeken zijn te herkennen aan het kenmerk "Nieuw". De docentlicentie bestel je ieder jaar opnieuw en heeft een looptijd van 1-6-2020 tot 1-8-2021.

Naar de webshop