Search

Na klar! - MAX - onderbouw

Nieuw voor schooljaar 2019-2020

Nieuw voor schooljaar 2020-2021

Na klar! onderbouw is een MAX-methode. MAX staat o.a. voor een lesmethode die altijd up-to-date is. Om ervoor te zorgen dat je in het nieuwe schooljaar gebruik kunt maken van ├ęcht actueel lesmateriaal werken we tot medio mei nog aan het verbeteren en actualiseren van de methode.

Vorig jaar zijn de delen 1-2 geactualiseerd, dit jaar worden de delen 3 doorlopen. We kijken of de teksten nog actueel zijn en of er geen fouten in staan. We verbeteren opdrachten en theorie ook op basis van analytics van het gebruik en naar aanleiding van feedback van docenten en leerlingen.

Je kunt rekenen op deze verbeteringen:

  • Er is een totaaloverzicht gemaakt van de grammatica-leerlijn in van de delen 3 havo en 3 vwo, in de docentenhandleiding. Daarin zie je welke grammatica voor het eerst aan bod komt en wat herhaling of verdieping is. Je kunt zo zelf gemakkelijker keuzes maken als dat nodig is. In de boeken is het zichtbaar in de inhoudsopgave en bij de leerdoelen van een les.
  • Er zijn Goethe-opdrachten toegevoegd aan de leerlijn.
  • De lesstof wordt geactualiseerd waar relevant.
  • Fouten en onduidelijkheden worden verbeterd.
Releasenotes 2020-2021

Bestel je docentenmaterialen in de webshop

Je filtert eenvoudig op het juiste leerjaar en niveau. De nieuwe boeken zijn te herkennen aan het kenmerk "Nieuw". De docentlicentie bestel je ieder jaar opnieuw en heeft een looptijd van 1-6-2020 tot 1-8-2021.

Naar de webshop