Inhoudelijke contentmeldingen over je lesmethode

Onze lesmethodes worden met zorg gemaakt door auteurs, docenten en leerkrachten die nog steeds werkzaam zijn bij scholen bij jou in de buurt. Dit doen ze samen in een redactieteam. Mocht je onverhoopt een fout in je lesmethode ontdekken, dan kunnen we deze digitaal snel aanpassen. Op papier gaat de verbetering met de volgende release mee!   

Doe snel en makkelijk je melding via het contactformulier!

Je melding voor het online lesmateriaal doe je het snelst via de online leeromgeving.

Chat met ons in de online leeromgeving

In de MAX Online leeromgeving kun je live met ons chatten tussen 8 uur en 17 uur. Je ontvangt via de chat altijd een snelle reactie op je vraag!  

Onze feedbackenquêtes & onderzoeken

Op verschillende momenten in het jaar vragen wij jullie om feedback via een online enquête. Bijvoorbeeld hoe jullie de start van het schooljaar hebben ervaren, of je gemakkelijk je informatie kunt vinden op onze website www.malmberg.nl of je het gebruik van je lesmethode tijdens het schooljaar ervaart. Wat gaat goed en waar kunnen we nog verbeteren? We horen het graag!

Daarnaast voeren we nog onderzoeken uit om je huidige lesmethode door te ontwikkelen.

Als je e-mailadres bij Malmberg bekend is en je geeft les met 1 van onze methodes dan krijg je vanzelf een uitnodiging voor deze enquêtes en onderzoeken.

Meedenken in het scholenpanel

Vind je het belangrijk om mee te denken over ontwikkelingen binnen het onderwijs? Neem dan deel aan het Malmberg Scholenpanel en geef je mening over onderwijsthema’s en over (toekomstige) Malmberg lesmethodes. Het Scholenpanel bestaat uit personen die werkzaam zijn in het onderwijs en die regelmatig meedoen aan (online)onderzoek. De panelleden ontvangen een uitnodiging om een korte vragenlijst in te vullen of om een bijeenkomst bij te wonen. Deelname is nooit verplicht.

Scholenpanel

Meldpunt gevoelige onderwerpen

Onze lesmethodes worden met veel zorg ontwikkeld. We hechten er waarde aan dat leerlingen werken met lesmaterialen die individuen of groepen op geen enkele manier kunnen kwetsen. De maatschappij, hoe we iets zien of zeggen, termen die we gebruiken zijn aan verandering onderhevig.

We willen je vragen te melden wanneer je een gevoelig onderwerp tegenkomt dat onverhoopt aanstoot kan geven. Onze methodes zijn continu in ontwikkeling en worden steeds vernieuwd. Dat stelt ons ook in staat om daar waar mogelijk wijzigingen toe te passen in een eerst volgende release. Op deze wijze kunnen we de methodes blijven verbeteren.

Meldpunt gevoelige onderwerpen

Klantenservice

Onze collega’s van klantenservice staan altijd voor je klaar! Bij hen kun je via de gebruikelijke kanalen je feedback geven.

Klantenservice