Search

Stap 1: Bestel je materiaal

Om het nieuwe schooljaar goed te starten heb je een docentlicentie en lesboeken nodig.


Start je met een nieuwe lesmethode of editie?

 • Controleer eerst op je school of alles centraal besteld wordt of dat je dit zelf moet doen.
 • Weet je zeker dat je zelf moet bestellen? Doe dit voor je docentlicentie (looptijd 1-6-2020 tot 1-8-2021) en boeken in de docentenwebshop.

  Werk je al langer met een lesmethode en editie?

  • Controleer of jouw MAX-methode voor bepaalde leerjaren geactualiseerd is. Is dit het geval, bestel dan je nieuwe boeken in de docentenwebshop. Je herkent deze aan het label "Nieuw".
  • Bestel daarnaast je docentlicentie. Deze heeft een looptijd van één schooljaar (1-6-2020 tot 1-8-2021) en bestel je dus ieder jaar opnieuw.

  Naar de docentenwebshop
  Stap 2: Maak je planning

  In de docentlicentie vind je alles wat je nodig hebt om je voor te bereiden. Log in en activeer je licentie om de materialen te bekijken.

   Inloggen en activeren


   Docentenmateriaal
   De docentenhandleiding biedt je handige informatie voor het maken van een lesplanning. Je vindt er uitleg over de leerdoelen, didactiek, taxonomie, differentiatie, handige tips en toelichting bij hoofdstukken en paragrafen. Hulp nodig bij het maken van je lesplanning? Neem contact met ons op.

   Ook vind je in het docentenmateriaal toetsen, practica en eventuele releasenotes (de vernieuwingen voor schooljaar 2020-2021) van je lesmethode.
   Stap 3: Bereid je voor

   Vol energie het nieuwe schooljaar in? We helpen je graag op weg.


   Summerschool
   In navolging van het succes vorig jaar, organiseren we ook deze zomer weer een Summerschool! Helaas niet op locatie, maar wel online rond de start van het schooljaar. Je kunt kiezen uit een rijk aanbod; van optimaal gebruik maken van de online leeromgeving, het afnemen van Quayntoetsen tot brugklasevaluatieroute. Tijdens de sessies zit een team klaar om je vragen te beantwoorden. Meld je nu aan!

   Meld je aanBekijk programma


   Methodestarttraining
   Start je dit jaar met een nieuwe lesmethode of editie? Of ga je voor het eerst aan de slag met de online leeromgeving? Bekijk de agenda van onze methodespecialisten en maak direct een afspraak voor een gratis online methodestarttraining. Liever een training op school? Dat kan natuurlijk ook!

   Maak een afspraak Meer informatie
   Stap 4: Aan de slag

   De eerste schoolweek begint. 

   Heb je een vraag over de online leeromgeving of je lesmethode? Bekijk de kennisbank of stel je vraag via de chat. Onze medewerkers staan voor je klaar!

   Naar de Kennisbank