Jullie feedback over start schooljaar 2022

Resultaten tevredenheidsmeting november 2022

Hartelijk dank voor je feedback op de vragen over start schooljaar en hoe je die start hebt beleefd dit schooljaar! Met jullie feedback gaan we verder aan de slag. In dit bericht tref je aan welke acties we hebben ondernomen of nog gaan nemen en wat je kunt verwachten naar aanleiding van jullie feedback. De kritische feedback daagt ons uit om het volgend jaar beter te doen en meer tevreden klanten te hebben. Dank!

Wat vinden jullie?

De totale tevredenheidsscore over de start van het schooljaar werd door jullie beoordeeld met een 7,6 en de klantvriendelijkheid kreeg een 8,5. Daar zijn we trots op! Docenten zijn tevreden over de voorbereiding op het schooljaar (7,9) en de ondersteuning (7,8). Iets minder tevreden dan voorgaande jaren zijn jullie over Inspiratie en verdieping (6,0) en start schooljaar zelf (7,3). Maar nog altijd een ruime voldoende. We hebben veel tips en suggesties mogen ontvangen. Die nemen we weer mee om onze ondersteuning en methodes te verbeteren.

Traagheid online omgeving

Eén van de struikelpunten gedurende dit studiejaar is de traagheid van de online leeromgeving. Erg vervelend, zeker als je veel online werkt. Wij zijn er volledig op gericht om dit op te lossen. Inmiddels is de laadtijd een stuk
verbeterd.Mocht het bij jou onverhoopt anders zijn, laat het ons vooral weten via helpdesk.vo@malmberg.nl.

Wat doen we met de andere meer methode inhoudelijke feedback?

Alle opmerkingen over de inhoud van de methode, foutjes, toetsen en online wensen zijn inmiddels gedeeld met de methode ontwikkelteams en worden meegenomen in nieuwe releases. Bekijk het overzicht met de komende releases voor volgend schooljaar 2023-2024.

Oefentools online omgeving

Ook ontvingen we vragen over resetten, Test Jezelf, Oefentoets en Versterk Jezelf. Hoe zat het ook alweer? Bekijk de artikelen uit onze kennisbank:

Meer informatie over resetten
Meer informatie over de Test Jezelf

Meer informatie over de Versterk Jezelf
(niet bij alle methodes)
Meer informatie over de Oefentoets

Bedankt voor jullie enthousiaste quotes!

Naast jullie feedback, ontvangen we ook altijd van jullie enthousiaste quotes. We vragen altijd eerst of we deze mogen gebruiken in onze communicatie! Bedankt hiervoor:

Bekijk de quotes

Bekendheid Onderwijs van Morgen

Heb jij alle mogelijkheden van Onderwijs van Morgen al ontdekt? Op dit onderwijsplatform vind je naast onderwijsnieuws, inspirerende en verdiepende artikelen ook actuele lessen.

De leerkrachten en docenten die aangaven bekend te zijn met Onderwijs van Morgen, geven dit onderwijsplatform een 7,5. Wil je ook kennismaken met Onderwijs van Morgen?

Ga naar de site Meld je aan voor het event