Jullie feedback over je lesmethode februari 2024

Resultaat klanttevredenheidsmeting
februari 2024

Hartelijk dank voor je feedback op de vragen over je lesmethode! Alle feedback ligt nu bij onze methode ontwikkelaars. Zij bekijken alle opmerkingen en suggesties en maken een afweging om deze mee te nemen in een volgende aanpassing van de methode. Onze klantenservice heeft, indien nodig, persoonlijk contact met je opgenomen over je feedback.

Bekijk het release overzicht 2024-2025

Wat vinden jullie ervan?

Naast alle feedback, tips en suggesties die we oppakken om onze lesmethodes te verbeteren, zijn er ook onderdelen die al beter scoren. Docenten geven een hogere tevredenheidscore over de stabiliteit van de online leeromgeving dan afgelopen jaar (7,2). Het gebruiksgemak voor docenten scoort een 7,3 en voor leerlingen een 7,2. Bedankt voor jullie waardevolle feedback!

Nieuwe filmpjes

Op de vraag of de lesmethode voldoende mogelijkheden biedt om de leerlingen op hun eigen niveau les te geven, scoren we een magere 6. We zijn daarom direct aan de slag gegaan en binnenkort verschijnen er diverse uitleg filmpjes hoe je in de online leeromgeving het best kunt differentiëren.

Docentmateriaal overzichtelijker

De score voor het gebruiksgemak voor jullie als docent mag nog omhoog. We passen daarom het docentmateriaal in de online leeromgeving aan. Binnenkort is dit al gereed en is al het materiaal overzichtelijk gerangschikt en dus makkelijker te vinden.

Stabiel platform

We zijn verheugd om te zien dat de online leeromgeving beter is beoordeeld dan vorig jaar. We streven naar minimaal 99,5% beschikbaarheid van onze systemen. Wil je weten wanneer er onderhoud is of in sporadische gevallen een storing? Kijk dan op onze pagina 'Storingen en onderhoud'.

Bedankt voor jullie enthousiaste quotes!

Naast jullie feedback, ontvangen we ook altijd van jullie enthousiaste quotes. We vragen altijd eerst of we deze mogen gebruiken in onze communicatie! Bedankt hiervoor!

Bekijk de quotes

Meedenken?

Vind je het leuk om met ons mee te denken? Over onze methodes, vernieuwingen in de online leeromgeving of onze dienstverlening? Meld je dan aan voor ons scholenpanel en geef je mening!  

Meer informatie Direct aanmelden