Search

Talent havo/vwo bovenbouw

Nieuw voor schooljaar 2019-2020

Nieuw voor schooljaar 2019-2020

Talent havo/vwo bovenbouw is een MAX-methode. MAX staat o.a. voor een lesmethode die altijd up-to-date is. Om ervoor te zorgen dat je in het nieuwe schooljaar gebruik kunt maken van ├ęcht actueel lesmateriaal werken we tot medio mei nog aan het verbeteren en actualiseren van de methode. Het lesmateriaal voor schooljaar 2019-2020 ziet er dus wat anders uit dan het materiaal waar je nu naar kijkt.

Je kunt rekenen op deze verbeteringen:

  • We updaten elke twee jaar een deel van de bronnen zodat je altijd actueel lesmateriaal hebt. Hoofdstuk 1 van 4 havo, hoofdstuk 1 en 2 van 4 vwo, hoofdstuk 2 van 5 havo en hoofdstuk 3 van 5 vwo worden voor het lesmateriaal van 2019-2010 compleet vervangen. Niet omdat ze niet goed zijn maar om je ├ęcht actueel lesmateriaal aan te bieden. 
  • In de overige hoofdstukken worden fouten en onduidelijkheden die zijn geconstateerd verbeterd en wordt de lesstof geactualiseerd waar relevant.    
  • In de lesstof voor 4 havo, 5 havo, 4 vwo en 5 vwo wordt een hoofdstuk spelling en formuleren opgenomen, zodat extra kunnen oefenen met onderwerpen die ze lastig vinden.