Search

Wat is nieuw?

Memo onderbouw

Nieuw voor schooljaar 2021-2022

Op basis van feedback van docenten en analyses over het gebruik van de online leeromgeving worden onze MAX-methodes regelmatig verbeterd. Ook actualiseren we het materiaal. Dit jaar passen we leerjaar 4,5 en 6 in de online leeromgeving aan.

De belangrijkste veranderingen op een rij:

 • Docentmateriaal: nieuwe toetsen.
  In de docentenlicentie zijn toetsen beschikbaar bij de nieuwe Historische Contexten. De toetsitems zijn ontwikkeld op het niveau van het Centraal Examen. Ook komt een nieuwe versie van de toetsen bij de ‘niet gespecificeerde oriëntatiekennis’ beschikbaar. Toetsen zijn in Word en PDF beschikbaar en je kunt ze in Quayn online afnemen.

 • Leerlingmateriaal: trainer kenmerkende aspecten
  De trainer is bedoeld om leerlingen te helpen de kern van het kenmerkend aspect te begrijpen én om te oefenen met hun kennis ervan. Het regelmatig en cumulatief oefenen van de kenmerkende aspecten zorgt ervoor dat de kennis beter beklijft.

  Download de releasenotes voor een overzicht.

  Bestel je nieuwe licentie in de webshop

  Je filtert eenvoudig op het juiste leerjaar en niveau. De docentlicentie bestel je ieder jaar opnieuw en heeft een looptijd van 1 juni 2021 tot 1 augustus 2022. Met MAX heb je vanaf het nieuwe schooljaar met één licentie toegang tot alle niveaus in de onder- en bovenbouw.

  Naar de webshop

  Meer weten?

  Wil je meer weten over de wijzigingen? Neem contact op met je Methodespecialist. We helpen je graag.