Search

Wat is nieuw?

Humboldt onderbouw

Nieuw voor schooljaar 2021-2022

Humboldt heeft even stilgestaan, nu passen we de methode vooral online aan. Zo zorgen we ervoor dat je in het nieuwe schooljaar fijn kunt blijven werken met de methode. Je kunt rekenen op de volgende verbeteringen voor de niveaus 1-2 mavo/havo, 1-2-3 havo/vwo. vwo/gymnasium en 1-2-3 TTO:

  • Niet werkende links en oude bronnen worden aangepast. Indien dit niet mogelijk is, maken we een nieuwe vraag in de werkbladen.

  • NIEUW: Test jezelf per hoofdstuk zodat leerlingen kunnen testen in welke mate ze (de leerdoelen van) het hoofdstuk beheersen.

  • NIEUW: Er komt een spannende interactieve Ontdekplaat per hoofdstuk. Deze geeft niet alleen informatie, maar roept ook verwondering en verbazing op over het vak aardrijkskunde.

  • Enkele interactieve elementen (zoals video/animatie ter verrijking) worden aan de theorie toegevoegd. Dat maakt het levendiger voor de leerling.

  • De nieuwe atlasopdrachten kun je ook maken met de GB55.

Download de releasenotes voor een overzicht.

Bestel je licentie in de webshop

De nieuwe docentlicentie is vanaf 5 mei 2021 te bestellen in de webshop en worden vanaf 1 juni 2021 geleverd. De docentlicentie bestel je ieder jaar opnieuw en heeft een looptijd van 1 juni 2021 tot 1 augustus 2022.

Naar de webshop

Meer weten?

Wil je meer weten over de wijzigingen? Neem contact op met je Methodespecialist. We helpen je graag.