Search

MathPlus

methode wiskunde

MathPlus is een complete wiskundemethode voor havo/vwo/gymnasium onderbouw en bovenbouw. Vind je het wel eens tijd voor iets anders en wil je een stap verder zetten met wiskunde op jouw school? Maak dan kennis met MathPlus.

  • Zet leerlingen aan het denken
  • Veel mogelijkheden voor differentiatie
  • Uitgebreide online leeromgeving
  • Betaalbaar

Bekijk lesmateriaal

Toekomst MathPlus

In 2014 zijn we samen met Math4All gestart met de wiskundemethode MathPlus. We hadden een ambitieuze doelstelling. Helaas moeten we constateren dat Mathplus niet het succes is geworden wat we hadden gehoopt. We hebben te weinig docenten kunnen overtuigen van het concept.

 

Gefaseerd stoppen

We hebben daarom besloten de ontwikkeling van de methode te stoppen. Dit doen we in fases. We gaan graag in gesprek om te bespreken wat dit concreet betekent voor iedere klant. Wij nemen daarom contact op met ons aanspreekpunt voor MathPlus op je school. Het is onze wens dat de school voldoende gelegenheid heeft om zelf op zoek te gaan naar een alternatief.

Wat betekent dit voor u?

MathPlus staat schooljaar 2020-2021 gewoon in de catalogus,  nieuwe klanten kunnen er niet meer mee starten. Ook de online omgeving blijft actief. Voor inhoudelijke vragen blijft natuurlijk de helpdesk het aanspreekpunt, via telefoon (073-6288766), e-mail (helpdesk.vo@malmberg.nl) of chat.

 

Bedankt

We vinden het enorm jammer dat we dit besluit hebben moeten nemen. We willen jou en alle wiskundedocenten en iedereen die aan de methode heeft bijgedragen enorm bedanken voor de steun en feedback van de afgelopen jaren.

Lesmateriaal

Benieuwd hoe het lesmateriaal van MathPlus eruitziet? Blader dan door het lesmateriaal en bekijk de video over de online leeromgeving.

Blended lesmethode: betaalbaar en altijd up-to-date


MathPlus is een MAX-methode. MAX staat voor onze nieuwe blended lesmethodes die altijd up-to-date zijn. Met een MAX-methode mogen leerlingen hun boeken houden  en krijgen ze altijd toegang tot de online leeromgeving. Boek en online versterken elkaar. De verschillende keuzemogelijkheden maken blended leren betaalbaar voor iedere school.Up-to-date lesmateriaalLeerlingen mogen de boeken houdenAltijd boek en onlineBetaalbaarPrijzen

Kies het pakket dat bij je school past

Je kiest voor een afname van 2,4 of 6 jaar en betaalt één prijs per leerling per jaar. Je leerlingen ontvangen een boek en een leerlinglicentie voor de online leeromgeving.

Prijzen boek + online

Kies je voor volledig online? Dan is de prijs €2,50 per leerling per jaar lager.

Download het volledige prijsoverzicht

Zo werkt MathPlus

Zo werkt MathPlus

Bekijk de opbouw van een hoofdstuk.

Hoofdstukoverzichten

Docentenhandleiding

Uitgebreide handleidingen per hoofdstuk.

Gepersonaliseerd leren

MathPlus biedt veel mogelijkheden voor gepersonaliseerd leren.

Didactisch model

MathPlus is opgebouwd volgens het OOV-model.

Leerjaren & niveaus

MathPlus is beschikbaar voor havo/vwo onderbouw en havo/vwo bovenbouw.

Meer weten over MathPlus?

Bekijk lesmateriaal

Blader door het lesmateriaal en bekijk de video over de online leeromgeving.

Bekijk lesmateriaal

Ondersteuning bij MathPlus

Heb je hulp nodig? Onze service-afdeling helpt je graag verder.

Service