Search

Sensor

Methode nask/techniek onderbouw

Sensor maakt leerlingen enthousiast voor NaSk/techniek. De methode is theoretisch boeiend en praktisch uitdagend. Zo haal je het beste uit je leerlingen. Natuurlijk is er specifieke aandacht voor veiligheid in het practicum- en technieklokaal.

Mede afhankelijk van de ontwikkelingen rondom curriculum.nu werken we aan een nieuwe editie van Sensor. Actuele thema’s als energietransitie, robotisering, duurzaamheid e.d. krijgen daarin een plek. Ben je op zoek naar een nieuwe methode voor nask/techniek, neem dan contat met ons op.

Werk mee aan nieuw materiaal

Curriculum.nu kan een grote impact hebben op het lesprogramma voor het vak nask/techniek. Daarom zullen we afhankelijk daarvan nieuw materiaal ontwikkelen. Dit doen we graag samen met leerkrachten en scholen.
Wil jij meewerken aan de ontwikkeling van een nieuwe editie voor het combivak nask/techniek? Geef je dan op bij Judith van der Veeken.

Ja, ik denk graag mee!

Daarom Sensor

Sluit vakinhoudelijk volledig aan op klas 3

Met herkenbare contexten bewijst Sensor het belang van natuur en techniek. Leerlingen passen de geleerde theorie toe in verwerkingsopdrachten, werkstukken of proeven. Dit sluit probleemloos aan op de lesstof van klas 3.

Kies je eigen invulling met verschillende werkvormen en leerroutes

Practica en werkstukken zijn stapsgewijs opgebouwd. Elk hoofdstuk verwijst naar digitaal materiaal en verwerkingsopdrachten. In de digitale omgeving ondersteunen animaties en interactieve beelden de theorie. Hierdoor kunnen leerlingen zelfstandig aan de slag.

Afwisselende opdrachten, practica en werkstukken

Bij de theorie horen afwisselende opdrachten, practica en werkstukken. Sensor biedt een uitstekende technieklijn met specifieke aandacht voor veiligheid in het practicum- en technieklokaal.

Sensor is gebaseerd op Nova, de meest gebruikte methode voor NaSk/natuurkunde.

Meer weten over Sensor onderbouw? Neem dan contact op met Marjolein van der Moer.

Contact

Lesmateriaal en prijzen

Benieuwd hoe het lesmateriaal van Sensor onderbouw eruitziet? Blader dan door het lesmateriaal. Of bekijk de prijsinformatie.

Vernieuwde online leeromgeving

Vanaf zomer 2020 bieden we de volgende onderdelen aan in de vernieuwde online leeromgeving:

Leerlinglicentie

Lesstof als Digiboek | Herhalingsopdrachten en plusopdrachten | NIEUW: Flitskaarten om begrippen te trainen | Vaardigheden | Knipbladen

Docentlicentie

Lesstof als Digiboek | Aanpasbare Eindtoetsen (Word, PDF)| Antwoorden | Alternatieve lessen | Handleiding | Materiaallijsten

Meer weten over Sensor onderbouw?

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact op met Marjolein van der Moer of een van onze andere methodespecialisten.

Contact

Ondersteuning bij Sensor

Heb je hulp nodig? Onze service-afdeling helpt je graag verder.

Service