Search

Sensor

Methode nask/techniek onderbouw

Sensor maakt leerlingen enthousiast voor NaSk/techniek. De methode is theoretisch boeiend en praktisch uitdagend. Zo haal je het beste uit je leerlingen. Natuurlijk is er specifieke aandacht voor veiligheid in het practicum- en technieklokaal.

Nieuws

Curriculum.nu kan een grote impact hebben op het lesprogramma voor het vak nask/techniek. Afhankelijk daarvan ontwikkelen we nieuw materiaal. Je kunt met de boeken van Sensor blijven werken. Het rijke online materiaal was veelal gemaakt in Flash. Dit wordt niet meer ondersteund en daarom bieden we het niet meer aan vanaf schooljaar 2020-2021. Er is een online alternatief in ontwikkeling.

Wil je meedenken of mee ontwikkelen aan een nieuwe methode voor het vak nask/techniek? Geef je dan op door een mail te sturen.

Ja, ik denk graag mee

Wil je het huidige lesmateriaal bekijken? Neem dan contact op met de accountmanager in jouw regio.

Contact

  • Sluit vakinhoudelijk volledig aan op klas 3
  • Kies je eigen invulling met verschillende werkvormen en leerroutes
  • Afwisselende opdrachten, practica en werkstukken

Bekijk lesmateriaal

Daarom Sensor

Sluit vakinhoudelijk volledig aan op klas 3

Met herkenbare contexten bewijst Sensor het belang van natuur en techniek. Leerlingen passen de geleerde theorie toe in verwerkingsopdrachten, werkstukken of proeven. Dit sluit probleemloos aan op de lesstof van klas 3.

Kies je eigen invulling met verschillende werkvormen en leerroutes

Practica en werkstukken zijn stapsgewijs opgebouwd. Elk hoofdstuk verwijst naar digitaal materiaal en verwerkingsopdrachten. In de digitale omgeving ondersteunen animaties en interactieve beelden de theorie. Hierdoor kunnen leerlingen zelfstandig aan de slag.

Afwisselende opdrachten, practica en werkstukken

Bij de theorie horen afwisselende opdrachten, practica en werkstukken. Sensor biedt een uitstekende technieklijn met specifieke aandacht voor veiligheid in het practicum- en technieklokaal.

Sensor is gebaseerd op Nova, de meest gebruikte methode voor NaSk/natuurkunde.

Meer weten over Sensor onderbouw? Neem dan contact op met Marjolein van der Moer.

Contact

Lesmateriaal en prijzen

Benieuwd hoe het lesmateriaal van Sensor onderbouw eruitziet? Blader dan door het lesmateriaal. Of bekijk de prijsinformatie.

Meer weten over Sensor onderbouw?

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact op met Marjolein van der Moer of een van onze andere methodespecialisten.

Contact

Ondersteuning bij Sensor

Heb je hulp nodig? Onze service-afdeling helpt je graag verder.

Service