Search

Blended lesmethode
Betaalbaar en altijd up-to-date

MAX staat voor onze nieuwe blended lesmethodes die altijd up-to-date zijn.  Bij MAX mogen leerlingen de boeken houden en krijgen ze altijd toegang tot de online leeromgeving. De mix van boeken en online versterkt elkaar. De verschillende keuzemogelijkheden maken blended leren betaalbaar voor iedere school. 

Up-to-date lesmateriaal

Op basis van docentenfeedback en inzichten uit learning analytics wordt de kwaliteit van het lesmateriaal continu verbeterd en geactualiseerd.  Hierdoor werk je nooit meer met een verouderde lesmethode. Wij zorgen ervoor dat je op de hoogte bent van de belangrijkste wijzigingen en vernieuwingen.

Leerlingen mogen de boeken houden

Elk schooljaar ontvangen leerlingen een nieuw boek dat ze mogen houden: ze kunnen erin schrijven en aantekeningen maken. Zo wordt het boek een persoonlijk hulpmiddel om actief mee te leren. Doordat de leerlingen het boek mogen houden, kunnen ze ook gemakkelijk teruggrijpen op lesmateriaal uit voorgaande jaren; handig voor examens. Een bijkomend voordeel is dat de school geen zorgen meer heeft over de inname van boeken.

Blended: altijd boek en online

Met blended combineer je zelf wat je uit het boek doet en wat online, ook als je géén devices hebt in de klas. Je bepaalt zelf de ideale mix. Leerlingen hebben toegang tot alle leerjaren en niveaus. Als docent kies je gemakkelijk welke onderdelen je vanuit het boek behandelt en wat je liever door leerlingen online laat maken – of dat nu thuis is of op school.

Betaalbaar

Voor een MAX-methode betaal je één prijs per leerling per jaar. Je kunt kiezen uit pakketten die variëren in samenstelling, contractduur en prijs. Er is voor elk leermiddelenbudget een passende oplossing. Bespreek de mogelijkheden met je accountmanager.


Docenten over MAX

"Blended leren, je krijgt er heel veel voor terug; je maakt van tevoren een kleine investering, maar naderhand kun je veel sneller werken”.

Lilian de Ruiter, Develstein College

Meer weten over MAX?

Neem contact op met Henri Smulders of een van onze andere methodespecialisten.

Contact