Search

MAX: betaalbaar en altijd up-to-date

MAX staat voor onze nieuwe blended lesmethodes die altijd up-to-date zijn.  Met een MAX-methode mogen leerlingen hun boeken houden en krijgen ze altijd toegang tot de online leeromgeving. Boek en online versterken elkaar. De verschillende keuzemogelijkheden maken blended leren betaalbaar voor iedere school.

MAX voor jouw vak

Daarom MAX

Up-to-date lesmateriaal

Op basis van opmerkingen en suggesties van docenten en inzichten uit learning analytics verbeteren we continu de kwaliteit van het lesmateriaal. Ook actualiseren we het materiaal. Hierdoor werk je nooit meer met een verouderde lesmethode. Wij zorgen ervoor dat je op de hoogte bent van de belangrijkste wijzigingen en vernieuwingen.

Leerlingen mogen de boeken houden

Elk schooljaar ontvangen leerlingen een nieuw boek dat ze mogen houden. Ze kunnen erin schrijven en aantekeningen maken. Zo wordt het boek een persoonlijk hulpmiddel om actief mee te leren. Doordat de leerlingen het boek mogen houden, kunnen ze ook gemakkelijk teruggrijpen op lesmateriaal uit voorgaande jaren. Dat is handig bij de voorbereiding op examens. Een bijkomend voordeel is dat de school geen zorgen meer heeft over de inname van boeken aan het einde van het schooljaar.

Blended: altijd boek en online

Met een blended lesmethode bepaal je zelf wat je uit het boek doet en wat online, ook als je geen devices hebt in de klas. Je maakt zelf de ideale mix. Leerlingen hebben toegang tot alle leerjaren en niveaus.

Lees meer over de online leeromgeving.

Voor een MAX-methode betaal je één prijs per leerling per jaar. Je kunt kiezen uit pakketten die variëren in samenstelling, afname (2, 4 of 6 jaar) en prijs. Er is voor elk leermiddelenbudget een passende oplossing. Bespreek de mogelijkheden met je accountmanager.

Betaalbaar

Voor een MAX-methode betaal je één prijs per leerling per jaar. Je kunt kiezen uit pakketten die variëren in samenstelling, afname (2, 4 of 6 jaar) en prijs. Er is voor elk leermiddelenbudget een passende oplossing. Bespreek de mogelijkheden met je accountmanager.Prijzen

Blended: boek en online

Meer weten over MAX?

Neem contact op met Henri Smulders of een van onze andere methodespecialisten.

Contact

Kies je volledig online? Dan is de prijs per leerling per jaar €2,50 lager.

Op alle MAX-methodes zijn de specifieke MAX-methode voorwaarden van toepassing.

Download volledig prijsoverzicht

Docenten over MAX

"Blended leren, je krijgt er heel veel voor terug; je maakt van tevoren een kleine investering, maar naderhand kun je veel sneller werken”.

Lilian de Ruiter, Develstein College

Veelgestelde vragen

Kan ik altijd werken met de meest actuele materialen?

Ja, op basis van opmerkingen en suggesties van docenten en inzichten uit learning analytics verbeteren we continu de kwaliteit van het lesmateriaal. Ook actualiseren we het materiaal. Alle boeken van een MAX methode gaan één schooljaar mee. Er komt een einde aan het innemen van boeken aan het einde van een schooljaar. Dat maakt het mogelijk om vaker een nieuwe release (= een bijgewerkte versie) uit te brengen. Een nieuwe release voor de boeken gaat Malmberg elke twee jaar uitbrengen.

Mag de leerling de boeken aan het eind van het schooljaar zelf houden?

Ja, elk schooljaar ontvangen leerlingen een nieuw boek dat ze mogen houden. Ze kunnen erin schrijven en aantekeningen maken. Zo wordt het boek een persoonlijk hulpmiddel om actief mee te leren. Doordat de leerlingen het boek mogen houden, kunnen ze ook gemakkelijk teruggrijpen op lesmateriaal uit voorgaande jaren. Dat is handig bij de voorbereiding op examens. Een bijkomend voordeel is dat de school geen zorgen meer heeft over de inname van boeken aan het einde van het schooljaar.

Kan ik tijdens mijn huidige contract switchen tussen boek en online en volledig online?

De MAX-methode biedt je de ruimte om eenvoudig te switchen tussen boek en online en volledig online, of andersom. Als school kies je per schooljaar welk lesmateriaal het beste past bij jouw school of een bepaald vak.

Kan ik ook binnen mijn huidige contract met de schoolboekhandel overstappen naar een MAX-methode?

Neem contact op met jouw Malmberg accountmanager of je leverancier voor leermiddelen om de mogelijkheden te bespreken.

Mijn leverancier van leermiddelen hanteert een andere prijs voor de MAX-methode dan de prijzen die Malmberg vermeldt. Hoe kan dit?

De genoemde prijzen in onze catalogus zijn verkoopadviesprijzen. Dat is de prijs die Malmberg aanbeveelt. Je leverancier van leermiddelen kan zelf bepalen of de adviesprijs wordt gehandhaafd. Je school maakt afspraken over de prijs van leermiddelen met de leverancier van leermiddelen op jouw school. 

Hoe kan ik een MAX-methode bestellen?

Neem contact op met jouw Malmberg accountmanager of je leverancier van leermiddelen.

Wat is de looptijd van een MAX-methode?

Het is een 1-jarige licentie die voor meerdere jaren aangeschaft  kan worden. Op alle genoemde MAX-methodes in de catalogus zijn de specifieke MAX methodelicentie voorwaarden van toepassing. 

Wat biedt de docentlicentie mij als docent?

Via het dashboard en de rapportages heb je direct inzicht in de leerprocessen en leerresultaten van je leerlingen in de klas. je ziet precies hoe je klas en individuele leerlingen er voor staan. Je ziet welke oefeningen gemaakt zijn, welke vragen goed gemaakt worden en welke niet. Je kunt doorklikken tot de vraag van de desbetreffende leerling. De dashboardfunctionaliteiten zijn per leerling, per klas en per hoofdstuk. Tevens bevat de docentlicentie printbare eindtoetsen, de docenthandleiding en antwoorden en theorie (tekst, bronnen, begrippen, beeldmateriaal). Bovendien is er extra ondersteunend lesmateriaal beschikbaar voor bij je lessen. Tot slot kun je de leerlingomgeving benaderen om het leerlingmateriaal te bekijken of verwerkingsopdrachten te maken. De docentlicentie is te bestellen in de webshop.

Welke materialen krijgen mijn leerlingen tot hun beschikking?

MAX boek+online bevat het boek/de boeken en een leerlinglicentie voor de volledige online leeromgeving. Bij MAX volledig online ontvangen je leerlingen alleen de licentie voor de volledige online leeromgeving voor leerlingen. 

Wat is niet inbegrepen bij de MAX-methode?

De MAX-methode bevat alleen het leerlingenmateriaal. De docentmaterialen zijn te bestellen in onze webshop.

Kan ik aangeven wat ik wel en niet nodig heb van de aangeboden producten?

Door te kiezen voor MAX boek + online , of MAX volledig online ontvang je automatisch alleen de producten die je nodig hebt.

Voor mijn vak/methode is nog géén MAX-methode beschikbaar, maar ik heb hierin wel interesse. Wat nu?

Neem contact op met jouw Malmberg accountmanager om de mogelijkheden te bespreken.

Toon alle gestelde vragen

Goed om te weten