Search

Talen (noord)

Jouw methodespecialist

Als methodespecialist talen in het voortgezet onderwijs en oud docent Nederlands geniet ik er enorm van om jou als docent te ondersteunen en te helpen in het gebruik van Malmberg materialen. Mijn doel, dat elke docent met enthousiasme en ontspannen voor de klas mag staan en dat leerlingen met plezier Nederlands, Engels, Duits en Frans mogen leren.

Ik ontmoet je graag! Neem gerust contact met me op.

Saskia Streutker

06 8261 7327
saskia.streutker@malmberg.nl

Afspraak maken?

Wil je meer weten over één van onze methodes of onze aanpak? Plan dan een online meeting in met methodespecialist Saskia Streutker. Ze geeft je graag advies en misschien wel het allerleukste: je collega’s kunnen ook aanhaken. Hoeft niet, mag wel.

Hoe werkt het?

Kies een datum en geef een tijdstip op dat jou (en je collega’s) goed uitkomt. Je ontvangt dan een Teams-link waarmee alle deelnemers op het afgesproken tijdstip kunnen deelnemen aan de meeting. Gewoon vanuit huis, school of waar je ook bent.

Kijk in mijn agenda

Maak je keuze:

Methode presentatieBen je op zoek naar een nieuwe methode? In deze workshop maak je kennis met de didactiek van de methode en de online leeromgeving.

Maak een afspraak

Service gesprekTijdens deze afspraak bespreken we de lopende zaken. Wat speelt er bij jou op school? Hoe gaat het met het gebruik van de methode?

Gesprek inplannen