Jouw methodespecialist

Mijn naam is Pieter Knipping, methodespecialis voor de talen in Noord en Zuid - Oost Nederland. Ik help je graag met het oriënteren op een nieuwe methode en de implementatie daarvan. Je kunt bij mij terecht met al je vragen over de methode, voor trainingen, de overstapservice en servicegesprekken.

Ik ontmoet je graag! Neem gerust contact met me op.

Pieter Knipping
06 8327 0877 pieter.knipping@malmberg.nl

Afspraak maken?

Wil je meer weten over één van onze methodes of onze aanpak? Plan dan een online meeting in met methodespecialist Pieter Knipping. Hij geeft je graag advies en misschien wel het allerleukste: je collega’s kunnen ook aanhaken. Hoeft niet, mag wel.

Hoe werkt het?

Kies een datum en geef een tijdstip op dat jou (en je collega’s) goed uitkomt. Je ontvangt dan een Teams-link waarmee alle deelnemers op het afgesproken tijdstip kunnen deelnemen aan de meeting. Gewoon vanuit huis, school of waar je ook bent.

Kijk in mijn agenda

Maak je keuze:

Methode presentatieBen je op zoek naar een nieuwe methode? In deze workshop maak je kennis met de didactiek van de methode en de online leeromgeving.

Maak een afspraak

Service gesprekTijdens deze afspraak bespreken we de lopende zaken. Wat speelt er bij jou op school? Hoe gaat het met het gebruik van de methode?

Gesprek inplannen