Search

Regio Noord

Jouw accountmanager

Mijn naam is Jochum en ik ben accountmanager voorgezet onderwijs voor scholen het noorden van het land. Ik adviseer het schoolmanagement, leermiddelenfondscoördinatoren en docenten bij het kiezen voor en werken met Malmberg-lesmethodes. Met je vragen over MAX van Malmberg, leermiddelenlijsten, budgetten en ons (digitale) lesmateriaal kun je bij mij terecht.

Ik ontmoet je graag! Neem gerust contact met me op.

Jochum Winkelman

06 4337 0793

jochum.winkelman@malmberg.nl

Afspraak maken met Jochum

Wil je meer weten over onze methodes, de leermiddelenlijst of wat we voor jouw school kunnen betekenen? Plan dan een online meeting in met accountmanager Jochum Winkelman. Hij kan je alles vertellen over onze leermiddelen en hoe jullie je (digitale)ambities kunnen waarmaken, rekening houdend met het leermiddelenbudget van de school. Uiteraard kun je al je vragen bij Jochum kwijt, maar misschien wel het allerleukste: je collega’s kunnen ook aanhaken. Hoeft niet, mag wel.

Hoe werkt het?

Kies een datum en geef een tijdstip op dat jou (en je collega’s) goed uitkomt. Je ontvangt dan een Teams-link waarmee alle deelnemers op het afgesproken tijdstip kunnen deelnemen aan de meeting. Gewoon vanuit huis, school of waar je ook bent.

Kijk in mijn agenda

Maak je keuze:

Doornemen leermiddelenlijstSamen nemen we door wat er op jullie leermiddelenlijst staat en wat jullie willen wijzigen. Zijn er nieuwere, betere óf voordeligere opties? We bespreken ze graag.

Maak een afspraak

VerlengingsmogelijkhedenTijdens deze afspraak bespreken we samen voor welke MAX-looptijd er gekozen is en welke verlengingsmogelijkheden er zijn.

Gesprek inplannen

Service gesprekTijdens deze afspraak bespreken we de lopende zaken. Wat speelt er bij jou op school? Hoe gaat het met het gebruik van Malmberg methodes?

Gesprek inplannen