Search

Exacte vakken (zuid - west en zuid - oost)

Jouw methodespecialist

Samen kijken hoe we op jouw school het meeste uit onze lesmethodes kunnen halen. Of je nu volledig online wilt werken, of een combinatie van boek en online: ik zorg voor een passend, eerlijk en persoonlijk advies.

Ik ontmoet je graag! Neem gerust contact met me op.

Afspraak maken?

Wil je meer weten over één van onze methodes of onze aanpak? Plan dan een online meeting in met methodespecialist Marjolein van der Moer. Ze geeft je graag advies en misschien wel het allerleukste: je collega’s kunnen ook aanhaken. Hoeft niet, mag wel.

Hoe werkt het?

Kies een datum en geef een tijdstip op dat jou (en je collega’s) goed uitkomt. Je ontvangt dan een Teams-link waarmee alle deelnemers op het afgesproken tijdstip kunnen deelnemen aan de meeting. Gewoon vanuit huis, school of waar je ook bent.

Kijk in mijn agenda

Maak je keuze:

Methode presentatieBen je op zoek naar een nieuwe methode? In deze workshop maak je kennis met de didactiek van de methode en de online leeromgeving.

Maak een afspraak

Service gesprekTijdens deze afspraak bespreken we de lopende zaken. Wat speelt er bij jou op school? Hoe gaat het met het gebruik van de methode?

Gesprek inplannen