Search

Webinar: Magister.me en MAX brengen het beste uit twee werelden samenDe rijke lesstof uit de methode zo arrangeren dat het voor jouw leerlingen de meeste betekenis krijgt. Of op de juiste plaats in de didactische leerlijn van je methode opdrachten toevoegen om leerlingen uit te dagen zelf producten te maken en na feedback met trots in te leveren. Met MAX en Magister.me wordt maatwerk wel heel makkelijk!


Deze live sessie wordt gegeven door Heleen van der Laan en Christl Timmermans (Magister.me - Iddink Group). Zij laten je zien hoe het werkt, geven praktijkvoorbeelden en beantwoorden je eventuele vragen. De sessie is zowel geschikt voor docenten/ict-coördinatoren die er al mee werken, als degene die graag een eerste indruk willen krijgen van de mogelijkheden.

 

Voor wie?: docenten, mentoren, coördinatoren, teamleiders

Vereiste voorkennis: geen


Data en tijden


Vrijdag 21 augustus 2020 11.00u - 11.45u aanmelden
Dinsdag 25 augustus 2020 11.00u - 11.45u aanmelden
Donderdag 3 september 2020 15.30u - 16.15u aanmelden

Hoe werkt het?

Je kunt het webinar volgen vanaf je eigen computer. Na inschrijving ontvang je instructies over hoe je het webinar kunt volgen. Je logt in waar het jou het beste uitkomt: thuis, op school, alleen of met je team. Het is ook mogelijk om direct vragen te stellen.