Search

Start je schooljaar probleemloos

Ben jij al klaar voor het nieuwe schooljaar? Wij helpen je graag op weg zodat je snel aan de slag kan met de digitale leeromgeving en het docentenmateriaal.

Direct inloggen

Waar kunnen we je mee helpen?

Ik heb de docentlicentie en/of de gebruikersexemplaren nog niet besteld.

Meer info

Ik wil hulp bij het activeren van mijn docentlicentie.

Meer info

Ik wil meer weten over de digitale leeromgeving bij mijn methode.

Meer info

Bestellen

Bestel je materialen in de webshop

Je bestelt je docentenlicentie eenvoudig in onze webshop. Ook bestel je hier je gebruikersexemplaren tegen slechts 15% van de adviesverkoopprijs.

Hoe werkt het?

Ga in het menu aan de linkerkant naar het vak en kies vervolgens de methode, editie en het niveau. Let op: werk je met verschillende edities of verschillende niveaus, dan heb je ook meerdere docentlicenties nodig.

De docentlicentie biedt je de mogelijkheid om de voortgang van je leerlingen te volgen via handige dashboards. Daarnaast vind je hierin het docentenmateriaal, zoals toetsen, antwoordenboeken en andere ondersteunende lesmaterialen.

De docentlicentie is geldig van 1 juni 2017 tot 1 augustus 2018. Ook als je vorig schooljaar met de methode hebt gewerkt, heb je dit jaar dus een nieuwe licentie nodig.

Webshop

Service - bestellen en leveren

Antwoorden op je vragen over bestellen.

Activeren/inloggen

Zo activeer je de docentlicentie

In enkele minuten kun je aan de slag

Klik hieronder op 'Inloggen' om in te loggen met je Entree- (Kennisnet) of school/ELO account en volg de instructies. Heb je nog geen account? Maak dan eerst een Entree-account aan.

Inloggen via ELO

Het is ook mogelijk om de docentlicentie via de ELO van de school te openen. Hiervoor moet de juiste link aan je account worden toegevoegd. De ELO beheerder van je school kan je hierbij helpen.

Inloggen

Service - inloggen

Antwoorden op je vragen over inloggen.

Methodestarttraining

Haal meer uit je methode

Vraag een gratis methodestarttraining aan. Een methodespecialist neemt jou en je sectie tijdens deze training uitgebreid mee door de verschillende functionaliteiten. Aan de orde komen vragen als:

• Hoe kan ik de voortgang van mijn klas en leerlingen monitoren om zo extra aandacht te geven aan leerlingen die dit nodig hebben?

• Hoe is de mix tussen boek en digitaal en op welke momenten kan ik leerlingen hier het beste mee laten werken?

• Hoe kan ik handig differentiëren? De training is gericht op het inpassen van digitale leermiddelen in jouw dagelijkse lespraktijk. De doelen die jullie daarbij stellen vormen de basis.

Voor meer informatie en het inplannen van deze training: Bel naar 073 628 8766.

Methodestarttraining

Ondersteuning digitaal lesm...

Hulp bij het gebruik van je methode.

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op via de servicepagina.

Service