Prijs-kwaliteitsverhouding

Naast een aantal positieve reacties op onze prijs-kwaliteitsverhouding hebben we hier ook kritische feedback over ontvangen.

Tips voor een lagere prijs

  • Vanaf komend schooljaar is het voor alle MAX methodes mogelijk om te kiezen voor een afnameduur van 6 jaar. De prijs hiervoor is aanzienlijk lager dan de prijs voor een 1, 2 of 4 jarige afnameduur. Kijk hier dus kritisch naar.
  • Werk je met een MAX methode, dan kun je kiezen om volledig online te werken of met het boek en online. Ook binnen je afnameduur kun je hiertussen wisselen. Ook hier zijn prijsverschillen in, dus kijk wat je daadwerkelijk gebruikt in de les en betaal alleen voor wat je nodig hebt.

Kwaliteitsproducten

Wij werken dagelijks aan het verbeteren van onze producten. Zowel de methodes als de functionaliteiten in de online leeromgeving van MAX. We passen bronvermeldingen aan, corrigeren fouten en voeren vernieuwingen door op basis van de actualiteit. We hebben veelvuldig contact met docenten over de inhoud (zowel gevraagd als ongevraagd) en nemen al deze tips en ideeën mee in de verbeteringen. Ook wijzigingen in de syllabus voeren we zo snel mogelijk door in ons lesmateriaal. Meer informatie over de verbeteringen en aanpassingen vind je op onze releasepagina. Bekijk daar welke vernieuwingen er klaar staan voor jouw methode.