Search

Of Course! MAX wordt vernieuwd!


Of Course! havo/vwo bovenbouw is een MAX-methode. MAX staat o.a. voor een lesmethode die altijd up-to-date is. Om ervoor te zorgen dat je in het nieuwe schooljaar gebruik kunt maken van ├ęcht actueel lesmateriaal werken we tot medio mei nog aan het verbeteren en actualiseren van de methode. Het lesmateriaal voor schooljaar 2019-2020 ziet er dus wat anders uit dan het huidige materiaal.
Je kunt rekenen op de volgende verbeteringen:

  • In het lesmateriaal voor 4 vwo/gymnasium worden Cambridge-opdrachten toegevoegd. Als leerlingen de lesstof inclusief deze Cambridge-opdrachten doorlopen, zijn ze goed voorbereid op het Cambridge-examen.
  • Kijk- en luisteropdrachten worden als werkbladen opgenomen in het docentenmateriaal zodat je de kijk- en luisteropdrachten makkelijker klassikaal kunt behandelen.
  • Bij 4 havo voegen we Literatuur toe.
  • De lesstof wordt geactualiseerd waar relevant.
  • Daarnaast worden fouten en onduidelijkheden verbeterd.

Wat betekent dit voor jou en je leerlingen?
Begin juni verschijnt het nieuwe boek en is de nieuwe content beschikbaar in de online leeromgeving. Leerlingen zullen dit nieuwe boek en de licentie met de nieuwe content ontvangen als de lesmaterialen op de boekenlijst zijn gezet. Docenten kunnen de vernieuwde boeken en de docentlicentie voor het nieuwe jaar vanaf begin juni bestellen in de webshop. We zullen je hierover tijdig informeren. Daarnaast zorgen we voor een document waarin we de veranderingen toelichten. Wil je meer weten over de vernieuwing van Of Course! MAX en wat de veranderingen voor je lesvoorbereiding betekenen? Neem dan contact op met Corinne Nederlof (portfoliomanager) of je accountmanager.