Search

Altijd nieuw lesmateriaal met de MAX Methodelicentie

Dankzij de MAX Methodelicentie beschik je altijd over nieuw lesmateriaal voor je leerlingen voor een vaste prijs per leerling per jaar. Belangrijke nieuwe inzichten, die we via learning analytics en feedback van docenten krijgen, verwerken we in het lesmateriaal.

Jaarlijks nieuwe boeken

Je profiteert direct van de verbeteringen omdat leerlingen jaarlijks nieuwe boeken krijgen. Boeken blijven na een schooljaar bij de leerling. Leerlingen kunnen in de boeken schrijven. Jaarlijks nieuwe boeken betekent dat de school ook geen boeken meer hoeft in te nemen en opnieuw hoeft uit te geven.

Vrijheid om te veranderen

De MAX Methodelicentie biedt je de flexibiliteit om ieder schooljaar te kiezen welk lesmateriaal het beste bij jouw situatie past, want wil je graag nieuwe stappen zetten, naar meer en meer digitaal onderwijs, dan is ook daar de ruimte voor.

Aantrekkelijk geprijsd

De MAX Methodelicentie is aantrekkelijk geprijsd. Je kunt gebruikmaken van een vaste lage prijs per leerling per jaar.

Zo werkt het

Bestel je MAX Methodelicentie bij je leverancier van leermiddelen. De MAX Methodelicentie heeft een looptijd van vier jaar.

Gedurende die vier jaar:

  • kies je ieder schooljaar het lesmateriaal dat het beste bij je situatie past: alleen digitaal lesmateriaal of digitaal lesmateriaal in combinatie met papieren boeken;
  • ontvang je alleen de materialen waar je voor kiest;
  • krijg je ieder schooljaar nieuwe boeken: leerlingen kunnen er in schrijven en mogen de boeken aan het einde van het jaar houden;
  • heb je altijd actueel lesmateriaal, omdat we je feedback veel sneller kunnen verwerken.

Bekijk het volledige overzicht van de beschikbare MAX Methodelicenties per methode, inclusief prijzen.

MAX Methodelicenties

Meer weten?

Neem contact op met Jochum Winkelman
of een van onze andere accountmanagers.

Contact

Veelgestelde vragen

Waarom is de MAX Methodelicentie niet voor alle lesmethodes van Malmberg beschikbaar?

De MAX Methodelicenties zijn alleen beschikbaar voor onze introducties waarbij de nieuwste digitale omgeving van Malmberg wordt aangeboden, omdat die omgeving optimale mogelijkheden biedt om volledig digitaal te werken. De materialen zijn niet beschikbaar in een verhuurmodel.

Kan ik aangeven wat ik wel en niet nodig heb van de aangeboden producten?

Door te kiezen voor MAX Online, of MAX Online + Boek ontvang je automatisch alleen de producten die je nodig hebt.

Waar kan ik een Max Methodelicentie bestellen?

De MAX Methodelicenties zijn verkrijgbaar via de volgende geselecteerde schoolboekhandels: Van Dijk Educatie, Iddink en OsingadeJong.

Wat is niet inbegrepen bij de MAX Methodelicentie?

De MAX Methodelicentie bevat alleen het leerlingenmateriaal. Extra's zoals antwoordenboeken zijn in sommige gevallen wel nog steeds los verkrijgbaar. De docentlicentie is als los product te bestellen.

Wat biedt de docentlicentie mij als docent?

Via het dashboard en de rapportages heb je direct inzicht in de leerprocessen en leerresultaten van je leerlingen in de klas. Je ziet precies hoe je klas en individuele leerlingen ervoor staan. Je ziet welke oefeningen gemaakt zijn, welke vragen goed gemaakt worden en welke niet. Je kunt doorklikken tot de vraag van de desbetreffende leerling. De dashboardfunctionaliteiten zijn per leerling, per klas en per hoofdstuk. Tevens bevat de docentlicentie printbare eindtoetsen, de docenthandleiding en antwoorden en theorie (tekst, bronnen, begrippen, beeldmateriaal). Bovendien is er extra ondersteunend lesmateriaal beschikbaar voor bij je lessen.

Welke materialen krijgen mijn leerlingen tot hun beschikking?

MAX Online + Boek bevat het boek/de boeken en een licentie voor de volledige digitale omgeving voor leerlingen. Bij MAX Online ontvangen je leerlingen alleen de licentie voor de volledige digitale omgeving voor leerlingen.

Welke materialen krijg ik, als docent, tot mijn beschikking?

Als je kiest voor een Max Methodelicentie beschik je altijd over ondersteunend docentenmateriaal in de digitale omgeving.

Wat kost een MAX Methodelicentie?

Bekijk een overzicht van de beschikbare methodelicenties inclusief prijzen. Gebruikersexemplaren voor de docent en docentlicenties zijn niet in de prijs inbegrepen. Deze materialen dienen los te worden besteld. De genoemde prijzen zijn verkoopadviesprijzen.

Wat is de looptijd van een MAX Methodelicentie?

De MAX Methodelicentie wordt aangeboden in een abonnement met een looptijd van vier jaar.

Hoe kan ik een MAX Methodelicentie bestellen?

Bestel je methode abonnement bij je leverancier van leermiddelen.

Waar kan ik mijn docentlicentie bestellen?

Bestel hier je docentlicentie. De prijzen van de docentlicenties vind je in onze catalogus.

Wat is het verschil tussen een methode abonnement en de Max Methodelicentie van Malmberg?

Bij een MAX Methodelicentie ontvang je jaarlijks nieuwe boeken en blijven deze boeken in eigendom van de leerling. Leerlingen mogen in deze boeken schrijven en arceren. Bij veel vakken leidt schrijven in de boeken tot hoger leerrendement: actievere omgang met leerstof.

Bij welke methodes is een MAX Methodelicentie beschikbaar?

Bekijk het overzicht van de methode waarbij een abonnement beschikbaar is.

Waarom is MAX Online + Boek duurder dan MAX Online in de catalogus?

Voor € 2,50 extra ontvang je naast de online methodelicentie ook de boeken. Dit is een vast bedrag, ongeacht het aantal boeken. Jaarlijks ontvang je nieuwe boeken en hierdoor beschik je over het meest actuele lesmateriaal.

Kan ik ook binnen mijn huidige contract overstappen naar een MAX Methodelicentie?

Neem contact op met je leverancier van leermiddelen om de mogelijkheden te bespreken.

Wat zijn de voordelen van een MAX Methodelicentie?

- De MAX Methodelicentie is aantrekkelijk geprijsd voor een vaste prijs per leerling per jaar. - Je beschikt altijd over het meest nieuwe lesmateriaal. - Ieder schooljaar nieuwe boeken: leerlingen kunnen er in schrijven en houden de boeken aan het eind van het jaar in hun bezit! - Jaarlijks eenvoudig switchen tussen boeken en digitaal lesmateriaal: kies ieder schooljaar het lesmateriaal dat het beste bij jouw situatie past: alleen digitaal lesmateriaal of digitaal lesmateriaal in combinatie met papieren boeken.

Kan ik altijd werken met de meest actuele materialen van de methode?

Nieuw lesmateriaal betekent dat we bij Malmberg de lesstof continu verbeteren en vernieuwen. Zo kijken we naar de ervaringen die docenten en leerlingen hebben met het lesmateriaal (bijvoorbeeld vanuit learning analytics) en verbeteren we opgaven en lesstof, zodat het leidt tot een nog hoger leerrendement. Ook vernieuwen we bronnen zodat ze nog beter aansluiten bij de belevingswereld van leerlingen. Digitaal kunnen we dit doen gedurende het schooljaar. Doordat de boeken nu ook in een licentiemodel zitten en aan het einde van het schooljaar bij de leerlingen blijven, kunnen we ieder jaar nieuwe boeken toesturen voor de nieuwe generatie leerlingen en kunnen we sneller verbeteringen doorvoeren.

Wat is de MAX Methodelicentie?

Voor een vaste prijs per leerling per jaar krijg je ieder jaar het nieuwste, meest actuele lesmateriaal voor jouw vak. Je kunt daarnaast bepalen hoe je digitaal inzet, doordat je met de Max Methodelicentie altijd over het complete materiaal beschikt vanuit de methode, zowel in boek als digitaal (Online). De MAX Methodelicentie wordt aangeboden in een abonnementsstructuur van 4 jaar.

Toon alle gestelde vragen