Jouw methodespecialist

Mijn naam is Gregor Dijkhoff en ik ben werkzaam als methodespecialist talen voor het voortgezet onderwijs. Ik ondersteun en help je graag tijdens je oriëntatie naar een methode. Ik praat graag mee over jouw visie op het onderwijs en hoe onze (digitale) methodes daarop kunnen aansluiten. Met al je vragen over (de overstap naar) een methode kun je bij mij terecht.

Neem contact met me op, ik help je graag verder!

Gregor Dijkhoff
06 3300 9761

gregor.dijkhoff@malmberg.nl

Afspraak maken?

Wil je meer weten over één van onze methodes of onze aanpak? Plan dan een online meeting in met methodespecialist Gregor Dijkhoff. Hij geeft je graag advies en misschien wel het allerleukste: je collega’s kunnen ook aanhaken. Hoeft niet, mag wel.

Hoe werkt het?

Kies een datum en geef een tijdstip op dat jou (en je collega’s) goed uitkomt. Je ontvangt dan een Teams-link waarmee alle deelnemers op het afgesproken tijdstip kunnen deelnemen aan de meeting. Gewoon vanuit huis, school of waar je ook bent.

Kijk in mijn agenda

Maak je keuze:

MethodepresentatieBen je op zoek naar een nieuwe methode? In deze workshop maak je kennis met de didactiek van de methode en de online leeromgeving.

Maak een afspraak

ServicegesprekTijdens deze afspraak bespreken we de lopende zaken. Wat speelt er bij jou op school? Hoe gaat het met het gebruik van de methode?

Gesprek inplannen