Jouw accountmanager

Mijn naam is Angela en ik ben accountmanager voor het voortgezet onderwijs. Voor alle vragen over leermiddelen, toetsing en ICT-beleid van schoolmanagers, leermiddelencoördinatoren of docenten, kun je terecht bij mij terecht. Ik denk graag met je mee over onderwijs op je school en ontmoet je graag!

Bel of mail me gerust met je vragen of voor een afspraak!

Angela Verkooijen
06 5798 2439
angela.verkooijen@malmberg.nl

Afspraak maken met Angela

Wil je meer weten over onze methodes, de leermiddelenlijst of wat we voor jouw school kunnen betekenen? Plan dan een online meeting in met accountmanager Angela Verkooijen. Ze kan je alles vertellen over onze leermiddelen en hoe jullie je (digitale)ambities kunnen waarmaken, rekening houdend met het leermiddelenbudget van de school. Uiteraard kun je al je vragen bij Angela kwijt, maar misschien wel het allerleukste: je collega’s kunnen ook aanhaken. Hoeft niet, mag wel.

Hoe werkt het?

Kies een datum en geef een tijdstip op dat jou (en je collega’s) goed uitkomt. Je ontvangt dan een Teams-link waarmee alle deelnemers op het afgesproken tijdstip kunnen deelnemen aan de meeting. Gewoon vanuit huis, school of waar je ook bent.

Kijk in mijn agenda

Maak je keuze:

Doornemen leermiddelenlijstSamen nemen we door wat er op jullie leermiddelenlijst staat en wat jullie willen wijzigen. Zijn er nieuwere, betere óf voordeligere opties? We bespreken ze graag.

Maak een afspraak

VerlengingsmogelijkhedenTijdens deze afspraak bespreken we samen voor welke MAX-looptijd er gekozen is en welke verlengingsmogelijkheden er zijn.

Gesprek inplannen

ServicegesprekTijdens deze afspraak bespreken we de lopende zaken. Wat speelt er bij jou op school? Hoe gaat het met het gebruik van Malmberg methodes?

Gesprek inplannen