Jouw accountmanager

Mijn naam is Malu de Ruijter en contactpersoon voor de scholen in de regio Zuid-Oost. Heb je vragen en of wil je van gedachten wisselen over het aanbesteden van leermiddelen, de oriëntatie op lesmethoden en/of het ICT-/leermiddelenbeleid op jouw school? Mijn doel is de juiste ondersteuning bieden zodat jullie het beste onderwijs kunnen geven.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ik ontmoet je graag! Neem gerust contact met me op.

Malu de Ruijter
06 5354 9234 malu.de.ruijter@malmberg.nl

Afspraak maken met Malu

Wil je meer weten over onze methodes, de leermiddelenlijst of wat we voor jouw school kunnen betekenen? Plan dan een online meeting in met accountmanager Malu de Ruijter. Ze kan je alles vertellen over onze leermiddelen en hoe jullie je (digitale)ambities kunnen waarmaken, rekening houdend met het leermiddelenbudget van de school. Uiteraard kun je al je vragen bij Malu kwijt, maar misschien wel het allerleukste: je collega’s kunnen ook aanhaken. Hoeft niet, mag wel.

Hoe werkt het?

Kies een datum en geef een tijdstip op dat jou (en je collega’s) goed uitkomt. Je ontvangt dan een Teams-link waarmee alle deelnemers op het afgesproken tijdstip kunnen deelnemen aan de meeting. Gewoon vanuit huis, school of waar je ook bent.

Kijk in mijn agenda

Maak je keuze:

Doornemen leermiddelenlijstSamen nemen we door wat er op jullie leermiddelenlijst staat en wat jullie willen wijzigen. Zijn er nieuwere, betere óf voordeligere opties? We bespreken ze graag.

Maak een afspraak

VerlengingsmogelijkhedenTijdens deze afspraak bespreken we samen voor welke MAX-looptijd er gekozen is en welke verlengingsmogelijkheden er zijn.

Gesprek inplannen

ServicegesprekTijdens deze afspraak bespreken we de lopende zaken. Wat speelt er bij jou op school? Hoe gaat het met het gebruik van Malmberg methodes?

Gesprek inplannen