Jouw accountmanager

Mijn naam is Geo Boerkamp, accountmanager VO voor de regio Noord-West.  

Wil je meer weten of van gedachten wisselen over het aanbesteden van leermiddelen, ondersteuning bij methodekeuze, trainingen, leermiddelen/ICT-beleid of de toekomstvisie van Malmberg?

Ik ontmoet je graag! Neem gerust contact met me op.

Geo Boerkamp
06 5314 8411 geo.boerkamp@malmberg.nl

Afspraak maken met Geo

Wil je meer weten over onze methodes, de leermiddelenlijst of wat we voor jouw school kunnen betekenen? Plan dan een online meeting in met accountmanager Geo Boerkamp. Hij kan je alles vertellen over onze leermiddelen en hoe jullie je (digitale)ambities kunnen waarmaken, rekening houdend met het leermiddelenbudget van de school. Uiteraard kun je al je vragen bij Geo kwijt, maar misschien wel het allerleukste: je collega’s kunnen ook aanhaken. Hoeft niet, mag wel.

Hoe werkt het?

Kies een datum en geef een tijdstip op dat jou (en je collega’s) goed uitkomt. Je ontvangt dan een Teams-link waarmee alle deelnemers op het afgesproken tijdstip kunnen deelnemen aan de meeting. Gewoon vanuit huis, school of waar je ook bent.

Kijk in mijn agenda

Maak je keuze:

Doornemen leermiddelenlijstSamen nemen we door wat er op jullie leermiddelenlijst staat en wat jullie willen wijzigen. Zijn er nieuwere, betere óf voordeligere opties? We bespreken ze graag.

Maak een afspraak

VerlengingsmogelijkhedenTijdens deze afspraak bespreken we samen voor welke MAX-looptijd er gekozen is en welke verlengingsmogelijkheden er zijn.

Gesprek inplannen

ServicegesprekTijdens deze afspraak bespreken we de lopende zaken. Wat speelt er bij jou op school? Hoe gaat het met het gebruik van Malmberg methodes?

Gesprek inplannen