Jouw methodespecialist

Mijn naam is Chris en ik ben methodespecialist voor voortgezet onderwijs. Dagelijks heb ik met veel plezier contact met docenten om ze te ondersteunen het beste onderwijs te geven. Met al je vragen over (de overstap van) een methode, kennismakingen en trainingen kun je bij mij terecht..

Ik ontmoet je graag! Neem gerust contact met me op.

Chris Vennix
06 5354 9251 chris.vennix@malmberg.nl

Afspraak maken?

Wil je meer weten over één van onze methodes of onze aanpak? Plan dan een online meeting in met methodespecialist Chris Vennix. Hij geeft je graag advies en misschien wel het allerleukste: je collega’s kunnen ook aanhaken. Hoeft niet, mag wel.

Hoe werkt het?

Kies een datum en geef een tijdstip op dat jou (en je collega’s) goed uitkomt. Je ontvangt dan een Teams-link waarmee alle deelnemers op het afgesproken tijdstip kunnen deelnemen aan de meeting. Gewoon vanuit huis, school of waar je ook bent.

Kijk in mijn agenda

Maak je keuze:

MethodepresentatieBen je op zoek naar een nieuwe methode? In deze workshop maak je kennis met de didactiek van de methode en de online leeromgeving.

Maak een afspraak

ServicegesprekTijdens deze afspraak bespreken we de lopende zaken. Wat speelt er bij jou op school? Hoe gaat het met het gebruik van de methode?

Gesprek inplannen