Jouw methodespecialist

Mijn naam is Henry en ik ben werkzaam als methodespecialist bèta voor voortgezet onderwijs. Met al je vragen over (de overstap van) een methode, kennismakingen en trainingen kun je bij mij terecht. Neem gerust contact met me op, ik ontmoet je graag!

Henry Lisseveld

henry.lisseveld@malmberg.nl

06-51016706

Afspraak maken?

Wil je meer weten over één van onze methodes of onze aanpak? Plan dan een online meeting in met methodespecialist Henry Lisseveld. Hij geeft je graag advies en misschien wel het allerleukste: je collega’s kunnen ook aanhaken. Hoeft niet, mag wel.

Hoe werkt het?

Kies een datum en geef een tijdstip op dat jou (en je collega’s) goed uitkomt. Je ontvangt dan een Teams-link waarmee alle deelnemers op het afgesproken tijdstip kunnen deelnemen aan de meeting. Gewoon vanuit huis, school of waar je ook bent.

Kijk in mijn agenda

Maak je keuze:

MethodepresentatieBen je op zoek naar een nieuwe methode? In deze workshop maak je kennis met de didactiek van de methode en de online leeromgeving.

Maak een afspraak

ServicegesprekTijdens deze afspraak bespreken we de lopende zaken. Wat speelt er bij jou op school? Hoe gaat het met het gebruik van de methode?

Gesprek inplannen