Search

Trainingen

Onze trainingen zijn gericht op het inpassen van online en offline leermiddelen in je lespraktijk. De functionaliteiten van de online leeromgeving worden uitgebreid met je doorgenomen. We geven de training bij jou op school.

Trainingen

Persoonlijke coach

Wij denken graag mee hoe je je lesmethode nog beter in kunt zetten in je lespraktijk. Heb je persoonlijke begeleiding nodig of heb je een vraag over de methode? Vraag dan een gesprek aan en we komen graag bij je langs.

Aanvragen 

Webinars

Thuis of vanaf je eigen werkplek kun je onze gratis webinars volgen. In 30 - 45 minuten komen verschillende onderwerpen aan bod. Daarnaast is er tijdens de webinars voldoende ruimte tot het stellen van vragen.

Webinars

Bijeenkomsten

Regelmatig organiseren we bijeenkomsten of zijn we op bijeenkomsten van andere organisaties te vinden. Bekijk de agenda en meld je direct aan. We ontmoeten je graag binnenkort ergens in het land.

Verschijnt binnenkort

Kennisbank

In onze kennisbank vind je informatie en artikelen die je op weg kunnen helpen bij het lesgeven met de online leeromgeving. Vanuit het chatvenster in de online leeromgeving kun je hier ook direct in zoeken.

Kennisbank

Meedenken

Om lesmethodes optimaal aan te laten sluiten op de lespraktijk hebben we voor de ontwikkeling van lesmethodes intensief contact met docenten. Als enthousiaste, kritische docent kun je lid worden van het scholenpanel.

Scholenpanel

Heb je extra hulp nodig?
Stuur een mail

We antwoorden zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen.

Mail ons


Bel ons

We zijn er voor je op werkdagen van 8.00 - 17.00 uur voor vragen over inloggen, storingen en onderhoud. Vanaf 8.30 uur kun je terecht voor andere vragen.

Bel ons op 073 628 8766.


Twitter

We zijn online op werkdagen van 8:00 - 17:00 uur.

@malmberghelpt