Maak een feestje van taal

Maak een feestje van taal

Malmberg gaat voor écht goed taalonderwijs met bewezen effectieve methodes. We vieren graag met jou dat de nieuwe Taal actief er is en de nieuwe Staal in 2024 komt. We hebben een feestelijk taalpakket voor je, met een leuke (en leerzame) verrassing voor in de klas. Nieuwsgierig?

Vraag het pakket aan

Maak een feestje van taal

Optimaal resultaat

Zowel de nieuwe Staal als de nieuwe Taal actief zullen, zoals je van ons gewend bent, maximaal aansluiten bij de nieuwste inzichten, kinderen motiveren en gaan voor optimaal resultaat. Zo smult ieder kind van taal en kan ieder kind groeien. Met Taal actief en Staal maken we een feestje van taal!

Pakket aanvragen

Taal actief laat kinderen groeien in taal

Kinderen goed leren communiceren – daar draait alles om, en dát is dus het doel van de nieuwe Taal actief. Wie goed kan communiceren, is beter in staat om te leren en te groeien. Taal actief maakt kinderen bewust van de kracht van taal en de logische samenhang tussen alle taaldomeinen. Ze passen wat ze geleerd hebben actief toe en groeien zo in taal. Taal actief biedt ook tekstbegrip aan in samenhang met taal. Door aan te sluiten op de acht communicatiethema’s van Taal actief taal, verdiepen en verbreden de kinderen hun kennis, inzicht en vaardigheden. Op deze manier versterken taal en tekstbegrip elkaar.

Meer over Taal actief

Laat kinderen smullen van taal

In 2024 verschijnt de nieuwe Staal! Ook de nieuwe Staal dompelt kinderen met uitdagende wereldse thema’s onder in taal en maakt ze tot natuurlijke en effectieve taalgebruikers. Staal is de enige methode die gemaakt is in samenwerking met José Schraven. Met deze écht bewezen effectieve methodiek voor spelling en grammatica zorg je voor een perfecte taalverzorging. Elk thema begint met een raadsel, the grej of the day, waardoor de kinderen actief en enthousiast met taal aan de slag gaan. Wil je op de hoogte gehouden worden over de nieuwe Staal en als eerste weten wanneer je de methode uit kunt proberen, meld je dan aan op onze website.

Meer over Staal 2

Meer weten?

We zijn niet op de NOT, maar je hoeft onze nieuwe taalmethodes uiteraard niet te missen. We komen graag naar jou toe. Gaat jouw team zich oriënteren of heb je vragen over onze methodes? We helpen je graag! Onze methodespecialisten hebben ruime ervaring in het onderwijs en zij kennen alle ins en outs van de methodes. Neem contact op met de methodespecialist in jouw regio.

Neem contact op

Onderwijs van Morgen Live!

Heb je 15 maart al in je agenda gereserveerd voor Onderwijs van Morgen Live?
Op dit jaarlijkse online event voor onderwijsprofessionals nemen we je mee in de onderwijstrends van vandaag en morgen.
Geef je op voor interessante workshops en lezingen over (o.a.) taal.

Meer informatie en aanmelden