SearchBestel je materiaal

Om het nieuwe schooljaar goed te starten heb je een docentlicentie en lesboeken nodig. Je bestelt deze eenvoudig in onze docentenwebshop. Worden op jouw school docentmaterialen intern verstrekt? Dan hoef je die niet te bestellen. Je studenten kunnen hun licentie in de studentenwebshop bestellen.

Naar de webshops

Maak een planning

In de docentlicentie vind je alles wat je nodig hebt om je voor te bereiden, de docentenhandleiding, toetsen en antwoordmodellen. Log in en activeer je licentie om de materialen te bekijken. Download de docentenhandleiding bij het docentenmateriaal. Deze bevat handige informatie voor het maken van een jaarplanning.

Inloggen

Bereid je voor

Na de vakantieperiode ga je weer vol energie het nieuwe schooljaar in. Wij helpen je graag om de start vlekkeloos te laten verlopen. We bieden hier verschillende hulpmiddelen voor aan. Maak een afspraak voor een knoppentraining, meld je aan voor een gratis webinar of maak gebruik van persoonlijke coaching.

Aan de slag

Aan de slag

De eerste schoolweek begint. Laat je studenten inloggen in de online leeromgeving om hun voortgang en resultaten te volgen. In de handleiding en kennisbank beschrijven we hoe je dit kunt doen. Heb je een vraag bij je lesmethode? Stel deze dan direct via de chat. Onze medewerkers staan voor je klaar!

Hulp & ondersteuning