Technische Informatie Analist

32 uur per week, standplaats Den Bosch

Sanoma Learning: Werken aan onze toekomst

Onderwijs is heel belangrijk, het bepaalt onze toekomst. Sanoma Learning levert leeroplossingen voor het basis- en voortgezet onderwijs in twaalf Europese landen. Twee van onze Nederlandse leerbedrijven, Malmberg en Iddink Group, richten zich op de Nederlandse markt en realiseren doorlopend inspirerende leermethodes en applicaties voor de onderwijsuitdagingen van vandaag en morgen. Wil jij deel uitmaken van de transformatie waar het onderwijs momenteel doorheen gaat; van lesgeven uit boeken naar lesgeven met behulp van digitale middelen? Kom bij ons werken en help leraren bij het ontwikkelen van talenten, kennis en vaardigheden van hun leerlingen.

Technology afdeling

We willen de digitale koploper van het Europese onderwijs worden. En om snel te kunnen inspelen op nieuwe wensen van leraren en leerlingen werken we agile in multidisciplinaire teams en maken we gebruik van de nieuwste tooling. SCRUM, Continuous Delivery en DevOps zijn bepalend voor onze werkwijze. Wij zijn o.a. verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van educatieve applicaties. We werken met een vooruitstrevende (cutting-edge) technologie, ondersteund door moderne ontwikkel- en testtools. Wij zoeken een:

Technisch Informatie Analist

Technisch Informatie Analist

Het team waarin jij als Technisch Informatie Analist aan de slag gaat, ontwikkelt generieke services en componenten voor diverse internationale development teams. Op dit moment is het team volop in transitie om een centraal service team te worden. Je vindt het leuk om “de spin in het web” te zijn zowel binnen je eigen team alsmede naar je stakeholders toe. Je onderzoekt de wensen en behoeftes van de organisatie en het team en vertaalt deze naar heldere requirements en/of passende oplossingsrichtingen. Je maakt de impact van wijzigingen inzichtelijk binnen de interfaces (modellen/Api’s) en stemt deze af met de diverse stakeholders/gebruikers. Daarnaast breng je ook de afhankelijkheden tussen de verschillende teams en technische oplossingen in beeld.

Persoonlijke skills

Je voelt je thuis in een complexe internationale omgeving en bent in staat om mede vorm te geven aan de transitie waarin het team zich bevindt. Via ontwerpen, definiëren en vastleggen van functionele en technische eisen ben jij in staat om structuur aan te brengen. Je kan goed luisteren, analyseren en je weet draagvalk te creëren voor je ideeën en oplossingen. Ook kan je mensen overtuigen, mee nemen in de juiste richting en op weg helpen.

Je profiel

 • Afgeronde HBO of WO opleiding met een stevig IT-component
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring met het opstellen van technische analyse ism het development team
 • Kennis van agile / scrum is een pré
 • Ervaring met data-analyses i.c.m. complexe IT-processen is een pré
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal zowel in spreken als in schrift

Competenties

 • Zeer goede communicatieve vaardigheden, overtuigend en verbindend (zowel in het Nederlands als in het Engels)
 • Deskundig, ondernemend en zelf startend
 • Analytisch en in staat om de probleemstellingen scherp te benoemen
 • Verantwoordelijk en met passie uitdragen van de oplossingsrichtingen
 • Resultaatgericht door het ‘tot in de puntjes’ uitwerken van requirements

Interesse?

Word jij als Technische Informatie Analist enthousiast van een dynamische, snel veranderende internationale omgeving waar jij jezelf ook kan blijven ontwikkelen? Bij Sanoma Learning krijg je namelijk alle ruimte om proactief nieuwe technieken te verkennen en uit te proberen.

Aanbod

Jij bepaalt je toekomst, samen geven we er invulling aan. We maken tijd vrij voor coaching en er komt een ontwikkeltraject op maat. En er is volop ruimte voor opleiding, het initiëren en uitproberen van nieuwe tools en technieken of ideeën uitwerken voor deelname aan Hackatons en Lunch & Learn-sessies.

Arbeidsvoorwaarden

 • Fulltime 36-urige werkweek, deze vacature is voor 32 uur
 • Eindejaarsuitkering van 6%
 • Winstdelingsregeling
 • Eigen (Sanoma) pensioenregeling ondergebracht bij pensioenfonds PGB
 • Marktconform salaris
 • Mogelijkheid voor thuiswerken (ook na Corona)

Je reactie

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Rino Andrik, Release Train Engineer, te bereiken via 06 83 18 21 57. Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan vóór 30 september 2021 je CV en motivatie naar vacatures@malmberg.nl t.a.v. Anne-Marie Stants, HR Business Partner. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor meer informatie over Sanoma Learning: www.sanomalearning.com of zoek ons op op LinkedIn .

Deel op LinkedIn Deel op Facebook