Methodeontwikkelaar 12+ Beta

Malmberg is een succesvolle educatieve uitgeverij die volop investeert in blended leeroplossingen voor het Primair, Voortgezet en Middelbaar beroepsonderwijs. In de Nederlandse onderwijsmarkt is Malmberg marktleider op het gebied van digitale learning solutions. Malmberg maakt onderdeel uit van Sanoma Learning, dat actief is in een aantal Europese landen, en heeft een flinke groeiambitie. Voor de Business unit 12+ zoeken wij per direct een:

Methodeontwikkelaar 12+ Beta (32-36 uur in de week)

Wat ga je doen als Methodeontwikkelaar 12+?
Als Methodeontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze blended lesmethodes voor de beta-vakken in het voortgezet onderwijs: de marktleiders Biologie voor jou en Nova.

Hoe gaat dat in zijn werk? Het portfolioteam beta brengt nieuwe wensen en behoeftes in beeld en daar ga jij als product developer mee aan de slag. Je verdiept je in de marktvraag en ontwikkelt concepten voor nieuwe en bestaande lesmethodes. Je valideert deze concepten samen met het portfolioteam op scholen. Zodra het concept staat, organiseer je een multidisciplinair projectteam om je heen om de lesmethode te ontwikkelen binnen de gestelde kaders van tijd, geld en kwaliteit. Als Methodeontwikkelaar heb je ook een sleutelrol in het managen van de auteursteams waarmee je werkt.

Je directe collega's

Binnen de afdeling Methodeontwikkeling onderscheiden we vier multidisciplinaire teams: alfa, beta, gamma en mbo. Je zult onderdeel uitmaken van team beta, bestaande uit methodeontwikkelaars, content managers, een traffic manager en een contentbeheerder. Samen met het portfolioteam zorgen jullie ervoor dat onze lesmethodes voor de beta-vakken de sterkste methodes in de markt worden en blijven.

Wat zien wij graag terug in onze nieuwe collega?

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;

  • Je hebt aantoonbare ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en valideren van onderscheidende concepten op basis van klantbehoefte binnen uitgeverij en/of media;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met projectmanagement;
  • Ervaring met het ontwikkelen van lesmethodes is een sterke pré;
  • Je hebt kennis van onderwijs en didactiek, bij voorkeur in de biologie, natuur- en/of scheikunde;
  • Een focus op kwaliteit, in zowel werkproces als het eindproduct is voor jou vanzelfsprekend, want ook jij streeft naar een maximale klantwaarde;
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou in de rol van Methodeontwikkelaar 12+?
Als we met veel enthousiasme een samenwerking aangaan, bieden we jou een jaarcontract bij Malmberg. Als ons enthousiasme aanhoudt zal dit verlengd worden naar een contract voor onbepaalde tijd. Los van een goed salaris, dat we samen met jou formuleren op basis van je ervaring en opleiding, heb je recht op een goede pensioenregeling, een reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering en niet te vergeten een telefoon en laptop van de zaak. Overige secundaire arbeidsvoorwaarden lichten we graag toe bij een eventueel persoonlijk gesprek. Tot slot besteden wij veel tijd en aandacht aan een gedegen inwerktraject, want er is een hoop kennis van onze methodes, werkwijze én klanten op te doen om jouw rol geheel zelfstandig uit te kunnen voeren. Dit traject bestaat uit coaching on the job, zelfstudie, trainingen en veel kennismaken met- en binnen Malmberg.

En nu?
Herken je jezelf en in deze rol en word je hier enthousiast van? Solliciteer dan door jouw cv en motivatie te mailen naar martijn.degans@sanoma.com. Nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op via 0623011601. Hopelijk tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.