Accountmanager Voortgezet onderwijs

Onderwijs is belangrijk, het doet er toe. Uitgeverij Malmberg is de drijvende kracht achter inspirerende methodes voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en MBO, die leraar en leerling helpen in de ontwikkeling van talenten, kennis en vaardigheden. Malmberg is onderdeel van Sanoma Learning, actief in twaalf Europese landen. Als groep groeien we de afgelopen jaren snel binnen Europa en streven we ernaar om middels deze groei steeds meer- en beter gebruik te maken van elkaars kwaliteiten en talenten als organisaties.

Voor het salesteam van de businessunit Voortgezet onderwijs (12+) zoeken wij per z.s.m. een fulltime:

Accountmanager Voortgezet Onderwijs Regio Noord Nederland
(32-36 uur)

Het werk:

Je maakt deel uit van het salesteam Voortgezet onderwijs en realiseert commerciële doelstellingen door middel van het actief benaderen van bestaande en nieuwe klanten.

Je bent namens Malmberg klanteigenaar van de scholen in je regio en weet daarom exact wat er speelt op schoolniveau. Je werkt nauw samen met de methodespecialisten en de keyaccountmanager om te zorgen voor een optimale service aan onze bestaande Malmbergklanten en realiseert groei van marktaandeel binnen je regio.

Je kent je weg intern binnen Malmberg, weet de juiste collega’s te vinden en draagt bij aan het optimaliseren van interne processen die de klantbeleving en de efficiency ten goede komen.

Je profiel:

 • Je beschikt over een salesprofiel met inzicht in de dynamiek, structuren, verschillende rollen en werkzaamheden binnen het Voortgezet onderwijs;
 • Je bent proactief, zelfstandig, een teamplayer en integer;
 • Je beschikt over strategisch inzichten en handelt tactvol;
 • Je denkt en handelt klant- en marktgericht;
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Werkervaring binnen het onderwijs is een pré;

     Ben je enthousiast geworden?
     Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Eric van Dijck, Salesmanager Voortgezet onderwijs, 06-53549247

     Schriftelijke sollicitaties met cv en motivatie kun je voor 18 januari 2023 sturen aan vacatures@malmberg.nl

     De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.