Accountmanager Talen

Onderwijs is belangrijk, het doet er toe. Uitgeverij Malmberg is de drijvende kracht achter inspirerende methodes voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en MBO, die leraar en leerling helpen in de ontwikkeling van talenten, kennis en vaardigheden. Onze medewerkers leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het onderwijs. Voor de Business unit Basisonderwijs zoeken we een onderwijsprofessional met feeling die past in een toekomstgerichte, inspirerende en open werkomgeving.

Voor het salesteam van de businessunit Voortgezet onderwijs (12+) zoeken wij een

Accountmanager Talen regio Noord Nederland (36 uur).

Het werk
Je realiseert commerciële doelstellingen door middel van het actief benaderen van bestaande en nieuwe klanten in het voortgezet onderwijs. Daarvoor houd je verkoopgesprekken, geef je methode inhoudelijke presentaties aan docenten/vaksecties met als doel de verkoop van Malmberg methodes. Daarnaast ondersteun je de klant bij implementatie van de methode.

Je levert een actieve bijdrage aan (after)sales activiteiten zoals beurzen, studiemiddagen en leermiddelenmarkten. In je werk verzamel je klantinformatie en deel je deze intern met je salescollega’s en portfolioteams.

De resultaten van je werk houd je bij in Salesforce (digitaal klantrapportage platform) en je levert periodiek betrouwbare en accurate rapportage aan. Je werkt in teamverband nauw samen met collega methodespecialisten en accountmanagers alsmede met de afdeling salessupport. Je rapporteert rechtstreeks aan de Salesmanager Voortgezet onderwijs.

Je profiel

• Je bent een ervaren salesprofessional met inzicht in de dynamiek, structuren, verschillende rollen en werkzaamheden binnen het Voortgezet onderwijs;
• Aantoonbare affiniteit met talen (Nederlands, Engels, Duits, Frans);
• Je een zelfstandig professional, werkt vanuit proactiviteit en doorzettingsvermogen;
• Je denkt en handelt klant- en marktgericht; de klant komt altijd van rechts;
• Je beschikt over een flinke dosis humor en een uitgebreide set social skills;
• Je hebt een HBO werk- en denkniveau;

En nu:
Heb je inhoudelijke vragen over de functie? :Neem dan gerust contact op met Eric van Dijck, Salesmanager Voortgezet Onderwijs, op 06-5354 9247. Voor vragen over sollicitatieprocedure kun je terecht bij Peter Hoogewoning, Corporate Recruiter, op 06-3190 2156.
Schriftelijke sollicitaties met cv en motivatiebrief ontvangen we graag vóór 1 juli 2023 via vacatures@malmberg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt absoluut niet op prijs gesteld.