Search




Open Huis mbo

Programma 4 februari 2021:


15:00 - 15:15 uur: Opening door Kees van Amstel


Sessie naar keuze:

15.15 - 16:15 uur: Rondetafelgesprek: De toekomst van het mbo

15:15 - 16:15 uur: Interactieve sessie: Samenwerkend leren
16:15 - 17:00 uur: Online spreekuur

Opening door Kees van Amstel

Kees van Amstel is een Nederlandse cabaretier / columnist / schrijver / acteur en ook docent.

Je kent hem o.a. van de Comedytrain, schrijver en acteur bij het satirische sketchprogramma Klikbeet, vaste columnist op NPO Radio 1, grappenmaker voor Spijkers Met Koppen en is één van de breinen achter Dit Was Het Nieuws.

De opening start om 15.00u – wees erbij!

Deelnemen

Rondetafelgesprek: De toekomst van het mbo

Wat nemen we mee uit de periode van afstandsonderwijs en wat laten we achter? Hoe ziet de toekomst van het mbo eruit? Kijk en doe mee met het online rondetafelgesprek tussen docenten, studenten en Wilfred Rubens (expert blended en online leren).

Aanmelden

Interactieve masterclass

Hoe pas je samenwerkend leren toe met afstandsonderwijs en straks 'live' in de klas? In deze interactieve masterclass geeft methodespecialist Jean-Paul Kokkeler jou een theoretisch kader en een praktisch didactisch stappenplan met concrete handvatten en voorbeelden.

Aanmelden

Online spreekuur: stel je vragen aan onze Accountmanagers


Wil je meer informatie over één van onze methodes? Of heb je een andere vraag? Onze Accountmanagers zitten op donderdag 4 februari van 16.15 - 17.00 uur voor je klaar! Klik op onderstaande buttons voor een live-verbinding via Teams. Wil je liever een persoonlijke afspraak maken? Gebruik de online agenda om een afspraak in te plannen op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.


Walid El Hamdaoui
Accountmanager mbo

Online spreekuur Taalblokken
Deelnemen spreekuur


Gerben Stolk
Accountmanager mbo

Online spreekuur Rekenblokken
Deelnemen spreekuur


Gerrieke Kloosters

Accountmanager mbo

Online spreekuur Take Care
Deelnemen spreekuur

Jean-Paul Kokkeler

Methodespecialist mbo

Plan een afspraak in

Maak kennis met onze methodes

Webinars methode-uitleg

In 30 minuten geeft Jean-Paul Kokkeler je inhoudelijke, didactische en praktische informatie over de door jouw gekozen methode. Er zijn verschillende momenten gepland. Ook als je niet kunt op één van de aangegeven tijdstippen, kun je je aanmelden. Je ontvangt na afloop van het webinar een link om in je eigen tijd, zelf of samen met je collega’s het webinar terug te kijken.

Meld je aan:

Taalblokken Engels, Nederlands en Duits

Rekenblokken

Take Care


Bekijk de uitgebreide methode informatie en vraag een GRATIS beoordelingsexemplaar aan

We helpen je graag verder

Elke dag werken we aan beter onderwijs. Voor jou en samen met jou. We zien het als onze taak je te ondersteunen zodat jij het beste onderwijs kunt geven en leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen. Met als gezamenlijk doel: leerlingen sterker in de wereld te laten staan. Met samen bedoelen we ook dat we graag horen waar we kunnen helpen. Laat het ons weten!

Contact MBO