Ontwikkelingen Taalblokken Duits

Dashboards

De online leeromgeving staat niet stil. Hieronder een overzicht van de verbeteringen die afgelopen periode zijn doorgevoerd. Zo kun je voor jezelf zien of je voldoende op de hoogte bent.

  • Nieuw dashboard voor de student: hij weet meteen waar hij moet beginnen en welke toetsen voor hem staan ingepland.
  • Nieuw dashboard voor de docent: direct een helder inzicht in wat er in een door jou gekozen periode is gedaan en waar de studenten aan hebben gewerkt. Je krijgt een helder overzicht per klas en student.
  • Veel inzicht in hoe lang en wanneer een student waaraan heeft gewerkt. Zo kan je je studenten gerichter ondersteunen en aansturen.
  • Het aantal pogingen van een opgave past zich automatisch aan bij het vraagtype in combinatie met het aantal gegeven antwoordmogelijkheden. Zo wordt de student gemotiveerd om na te denken over het antwoord en minder verleid om te gokken.

De keuze welke ontwikkelingen we oppakken maken we op basis van gesprekken die we voeren met docenten en feedback die we van jullie ontvangen. We hopen dan ook dat we hiermee ook aansluiten op jouw behoeften.Wij wensen je veel succes en plezier met Taalblokken!