Meimaand Geluksmaand

Meimaand Geluksmaand

Ter introductie van Gelukskoffer bij Malmberg geven we de hele maand mei geluk door! In deze geluksmaand kun je bijvoorbeeld gratis gelukslessen downloaden of kans maken op de volledige leerlijn voor jouw school. Geluk geef je door!

Meimaand Geluksmaand: geluk geven we door!

Met de lente, feestdagen en de warmte van de maand mei is het al een fijne maand. Het is een extra feestelijke maand nu we met trots Gelukskoffer kunnen aanbieden op alle scholen in Nederland. De meimaand is dan ook met recht een geluksmaand! We kunnen, zeker in deze tijd, wel wat extra warmte en geluk gebruiken. Als je geluk voelt, kom je verder. Als je geluk ervaart, kun je het doorgeven. En dat is wat we doen!

Winactie: Maak kans op de volledige leerlijn voor jouw school!

Wordt jouw school de volgende gelukkige school? We geven een complete leerlijn van Gelukskoffer cadeau. Je ontvangt naast de online opleiding ook de digitale licenties en boeken voor alle klassen. Daar moet je wel wat voor doen: maak een foto van wat geluk voor jouw klas betekent of symboliseert en geef aan waarom jouw school de Gelukskoffer verdient.

Deel je inzending vóór 1 juni 2022 via een van onze socials met vermelding van #geluksmaand. Vergeet daarbij ook niet om Malmberg via een van onderstaande accounts te taggen.

Gratis: 7 lessen in geluk voor ouders

Jurre (8 jaar), Douwe (11 jaar) en oprichtster van Gelukskoffer Clara den Boer vertellen in 10 - 15 minuten over een van de zeven thema’s. Natuurlijk kunnen kinderen de filmpjes zelf kijken, maar nog leuker is om deze samen met jouw kind te kijken!

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Ga naar GeluksAcademie
  • Ga naar het kopje ‘Online trainingen kinderen’
  • Ga naar de optie: 7 lessen in geluk
  • Vul het formulier in, je hebt geen kortingscode nodig
  • Je ontvangt per e-mail je bevestiging.

Gratis opleiding tot Geluksleerkracht!

Het maximum aantal inschrijvingen is bereikt. Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor de gratis opleiding.

Online opleiding: Positieve psychologie vertaald voor kinderen Wat is de basis van de positieve psychologie en hoe is deze wetenschap op een aantrekkelijke manier vertaald voor kinderen? Deze online opleiding tot Geluksleerkracht zit boordevol praktijktips, -ervaringen en inzichten van Clara den Boer, de oprichtster van Gelukskoffer.

  • De opleiding bestaat uit 5 modules van 15 - 45 minuten;
  • Na afloop ben je in staat gelukslessen bij jou in de klas te geven (excl materiaal);
  • Gemiddelde waardering 8,9!

Geluk op Onderwijs van Morgen

Op het onderwijsplatform Onderwijs van Morgen kun je inspirerende tips, lessuggesties en inhoudelijke artikelen lezen over geluk.

Naar Onderwijs van Morgen

Gelukskoffer in het kort

De doelstelling van Gelukskoffer is kinderen op jonge leeftijd inzicht te geven in het praktisch herkennen en ontwikkelen van geluk waardoor zij een stevige basis meekrijgen voor de toekomst.

Gelukskoffer investeert in jong eigenaarschap en het welzijn van kinderen. Kinderen die in zichzelf geloven zijn in staat om niet alleen verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf, maar ook voor de ander.

Onderzoek laat zien dat kinderen na de lessen een positiever zelfbeeld en een sterk verbeterde sociale omgang hebben.

Bekijk het webinar

Meer weten?

Meer informatie over Gelukskoffer en bestelinformatie vind je op de website.

www.gelukskoffer.nl

Heb je vragen? Neem contact op met Anke Appel-den Boer: (06) 50 277 543, anke@gelukskoffer.nl.