Search

Webinars

Webinar

Een webinar is een online presentatie die je in je eigen omgeving kunt volgen: met het hele team op een groot scherm of individueel op je pc of tablet. Je krijgt veel informatie over onze methode en er is ruimte om vragen te stellen. Je kunt een webinar volgen als je je wilt oriënteren op een nieuwe methode. Er zijn ook webinars als je ondersteuning wilt bij het gebruik van onze methode.

Methode oriëntatie

Sta je op het punt om een nieuwe methode te kiezen? En wil je inhoudelijke, didactische en praktische informatie? We helpen je graag verder. In een webinar van 30 minuten vertelt Jean-Paul Kokkeler je wat onze methodes voor jou kunnen betekenen.

Service en ondersteuning

Om je te ondersteunen bij het gebruik van de methode organiseren we gedurende het schooljaar gratis webinars. Tijdens deze webinars bespreekt onze methodespecialist Jean-Paul Kokkeler in 30 minuten een specifiek onderwerp. Zo ben je snel en makkelijk geïnformeerd vanaf je eigen computer.


Hieronder vind je de webinars per methode:

Jean-Paul Kokkeler

Methodespecialist
Telefoon: 06 53 165 648
jean-paul.kokkeler@malmberg.nl

Taalblokken webinars

Rekkenblokken webinars

Take Care webinars

Webinar terugkijken?

Heb je een webinar gemist en wil je deze terugkijken? Bekijk de webinars voor jouw methode.

Terugkijken

Andere ondersteuning

Bij het kiezen van een nieuwe lesmethode ga je niet over één nacht ijs. Er zijn veel goede lesmethodes, maar wat is dé perfecte methode voor jullie school? Wij bieden ondersteuning en houvast in de zoektocht naar een nieuwe methode, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

Experience Lab

Een Experience Lab is een interactieve sessie bij jou op school door onze methodespecialist.

Meer informatie

Doe een pilot

Een pilot geeft je de mogelijkheid om onze methode uit te proberen in jouw klas.

Meer informatie